GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου της Αθήνας

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και το ΔΣ του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων σας καλούν στην παρουσίαση ...


Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και το ΔΣ του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων σας καλούν στην παρουσίαση της πρώτης επίσημης μελέτης καταγραφής στοιχείων που αφορούν σε σιτιζόμενους, αστέγους και αιτούντες στο προγράμματα στήριξης «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου της Αθήνας, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, στις 12:30 μμ στην αίθουσα Αεριοφυλάκιο 2 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Η -θεμελιωμένη σε πρωτογενές υλικό- μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε και επεξεργάστηκε μεθοδολογικά η επιστημονική ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. ουσιαστικά «ακτινογραφεί» την κατάσταση της πόλης, όσον αφορά στις συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού στην περίοδο της κρίσης. Πολύτιμες πληροφορίες μας δίνουν περισσότεροι από 1500 σιτιζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων, εκατοντάδες άστεγοι που διαβιούν στο δρόμο και 774 νοικοκυριά που απευθύνονται για στήριξη στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Η Δημοτική Αρχή έκανε ήδη πράξη μια Νέα αντίληψη στην Κοινωνική Πολιτική, σχεδίασε ολιστικά προγράμματα υποστήριξης, ενδυνάμωσης και επανένταξης, μετέφερε τις κοινωνικές υπηρεσίες στους δρόμους και απεύθυνε κάλεσμα σε παραγωγικό συνασπισμό δράσεων σε όλες τις κοινωνικά ενεργές δυνάμεις της πόλης, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση σήμερα να υποστηρίζει πολλαπλάσιο αριθμό πολιτών που προσφεύγουν στον Δήμο για υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση