GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι «σκαρώνει» γνωστός επικοινωνιολόγος;

Γράφει η Ζένια Πολυδώρου Συζητήσεις έχει αρχίσει να τροφοδοτεί σε


Γράφει η Ζένια Πολυδώρου

Συζητήσεις έχει αρχίσει να τροφοδοτεί σε
δημοσιογραφικοπολιτικά «πηγαδάκια» οι κινήσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό ο γνωστός επικοινωνιολόγος Σπύρος Ριζόπουλος. Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχει μετατραπεί σε blogger με το rizopoulospost.com και μάλιστα με ένα πολύ καυστικό για τους κρατούντες τρόπο καθώς τα άρθρα του και συνολικά η πολιτική που ακολουθεί το blog γίνονται «Talk of the Town», προκαλώντας διαρκώς το ερώτημα «που το πάει;».
Το νέο που κυκλοφόρησε τώρα είναι πως προσέλαβε ως δικηγόρο τον πρώην Πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλου στην αγωγή που κατέθεσε πριν λίγες ημέρες κατά συγκεκριμένων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα», όπου από ιατρικό λάθος έχασε πριν μερικούς μήνες τον πατέρα του. Κάτι που είχε αναφέρει εκτενώς και στο blog.
Συνδυάζοντας και το γεγονός πως στο blog του βγήκε η πρώτη δημοσκόπηση της VPRC μετά τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής, προεξοφλούσαν πολλοί πως …. έχει πάει ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο ο εξ Αμερικής ορμώμενος επικοινωνιολόγος που είναι …. μανούλα στο ελληνικό πολιτικό παιχνίδι εδώ και χρόνια, μάλλον κάτι μεγαλύτερο σκαρώνει από το να πάει να γίνει επικοινωνιολόγος του Τσίπρα. Διότι αυτό που έμαθα εγώ είναι πως ταυτόχρονα έχει νοικιάσει το πατρικό σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη Φιλοθέη!
Αυτοί που ξέρουν τον Ριζόπουλο λένε πως ποτέ δεν «τρέχει» τυχαία. Και όταν οι υπόλοιποι μιλάνε για θεωρίες δύο άκρων, για το άσπρο και το μαύρο, εκείνος βλέπει…. σκακιέρα. Οπότε μάλλον ετοιμάζει …. μεγάλο παιχνίδι!

1 σχόλιο

  1. TO ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΥΤΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση