GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασπρίγια εσύ… πορνοστάρ

Και όμως κυρίες και κύριοι ουδείς σε τούτο τον μάταιο κόσμο δεν χάνεται. Μπορεί βέβαια να κάνει μία μικρή στροφή στην καριέρα, αλλά ...


Και όμως κυρίες και κύριοι ουδείς σε τούτο τον μάταιο κόσμο δεν χάνεται. Μπορεί βέβαια να κάνει μία μικρή στροφή στην καριέρα, αλλά εντάξει τι να κάνουμε, είναι δύσκολοι οι καιροί που ζούμε. Εσείς εκεί έξω τι δουλειές έχετε ακούσει ότι κάνουν ποδοσφαιριστές όταν σταματάνε τη μπάλα. Γίνονται προπονητές, βοηθοί, μάνατζερ, σκάουτερ, τεχνικοί σύμβουλοι, τηλεσχολιαστές.
Τέτοια πράγματα. Απλά καθημερινά. Έλα, όμως, που μερικοί, όπως ο αγαπητός Φαουστίνο Ασπρίγια έχουν άλλα… προσόντα και μάλιστα μεγάλα και τους δίνεται μία εναλλακτική προοπτική για καριέρα. Συγκεκριμένα η εταιρία «santalatina.com», η οποία ασχολείται με την βιομηχανία του πορνό, πρότεινε στον Κολομβιανό παλαίμαχο επιθετικό να παίξει σε ταινία για ενήλικες, ώστε να εκμεταλλευτεί και να αξιοποιήσει το… μεγάλο του «προσόν».
Ο Ασπρίγια τη δεκαετία του ’90 ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, με εξαιρετική καριέρα τόσο στην Πάρμα, όσο και στη Νιουκάστλ. Ωστόσο, δεν ήταν γνωστός μόνο για την ικανότητα του στο σκοράρισμα, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα… προικισμένος. Μάλιστα ο πρώην συμπαίκτης του στους «παρμέντσι», ο Τζιαμλουίτζι Μπουφόν, όταν τον είχαν ρωτήσει το 2002 ποιος συμπαίκτης του έχει το… μεγαλύτερο, είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο θρυλικός Τίνο Ασπρίγια, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο!». Όσοι δεν πίστεψαν τότε τον Τζίτζι, πείστηκαν όταν μετά από πέντε χρόνια κυκλοφόρησε γυμνή φωτογραφία του Ασπρίγια που επιβεβαίωνε τον… μύθο, με τον ίδιο τον Κολομβιανό να δηλώνει για την… κατάστασή του: «Δεν έχω λόγο να ντρέπομαι για κάτι. Ζω χαλαρά χωρίς περιπλοκές».
Και αν θέλετε να ξέρετε το βδομαδιάτικο που δίνει η εταιρία πορνό στον Ασπρίγια είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, της τάξεως των 7.000 ευρώ. Όλα τα… λεφτά είναι η άποψη των παραγωγών, οι οποίοι δήλωσαν για τον Κολομβιανό: «με λίγη προπόνηση, ο Τίνο μπορεί να αξιοποιήσει το μεγάλο προσόν του».
Τώρα εμείς τι να πούμε; Σύντομα στις οθόνες σας; Ας είναι…
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση