GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται και αύριο η καλοκαιρία

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας ο καιρός αύριο σε όλη την χώρα. Η καλοκαιρία συνεχίζεται με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τ...


Χωρίς αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας ο καιρός αύριο σε όλη την χώρα. Η καλοκαιρία συνεχίζεται με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων τοπικών βροχών το μεσημέρι στα ορεινά της Μακεδονίας.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό με βαθμιαία εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη και από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου στην Αττική.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση