GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Μιχαλολιάκος με ήξερε με το όνομά μου" είπε ο Πατέλης διαψεύδοντας τον αρχηγό του...

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο επικεφαλής της ΤΟ Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Πατέλης, ο οποίος υποστήριξε ότι έμαθε για τη δολοφονία ...

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο επικεφαλής της ΤΟ Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Πατέλης, ο οποίος υποστήριξε ότι έμαθε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά, περίπου 20 λεπτά μετά το περιστατικό.
Σύμφωνα με τα έγγραφα της απολογίας, o Γ. Πατέλης ενημέρωσε αμέσως τον "περιφερειάρχη του", όπως τον χαρακτηρίζει, Γιάννη Λαγό.
Ερωτηθείς αν ενημέρωσε κάποιον άλλο, απάντησε αρνητικά.
"Όχι με δική μου πρωτοβουλία, αλλά όσοι με κάλεσαν το έμαθαν από μένα. Πριν το περιστατικό έστειλα μηνύματα σε διάφορους συναγωνιστές, προκειμένου να ενημερωθούν για την επίσκεψη του Αρχηγού στα γραφεία μας που θα γινόταν την Πέμπτη", υποστήριξε ο κατηγορούμενος.
Στη συνέχεια σημείωσε ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, τον ήξερε.
"Ο αρχηγός γνώριζε ότι εργαζόμουν στα κεντρικά γραφεία, με ξέρει με το ονοματεπώνυμό μου. Επίσης γνωρίζει ότι είμαι υπεύθυνος της τοπικής Νίκαιας" σημείωσε χαρακτηριστικά.


Ο Γ. Πατέλης αναφερόμενος στα τηλεφωνήματα, που έκανε από τα γραφεία του κόμματος, μια μέρα μετά τη δολοφονία Φύσσα, σημείωσε ότι έπαιρνε στο σπίτι του, επειδή η σύζυγος Ρουπακιά βρισκόταν έξω από το σπί τι του και φώναζε να της παραδώσουν κάποια τσάντα με έγγραφα μέσα.
"Κάλεσε την Αστυνομία και ήρθε ο Εισαγγελέας. Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι μας και δεν βρέθηκε η τσάντα αυτή. Δεν εγκατέλειψα εκείνη την ώρα την εργασία μου, διότι επελήφθη του περιστατικού ο δικηγόρος του κόμματος, ο οποίος πήρε μαζί του και τον βουλευτή Κουζήλο, ο οποίος κατέβαινε για υπόθεση στη Νίκαια, αφού η Εισαγγελέας θα ενεργούσε έρευνα και στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια".
Κλείνοντας την απολογία του, ο Γ. Πατέλης χαρακτήρισε την οικογένειά του ως "κλασική ελληνική οικογένεια".

1 σχόλιο

  1. ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...

    Η θεωρία της εξέλιξης, η θεωρία της σχετικότητας, η θεωρία των τριών κόσμων, η θεωρία του χάους, η θεωρία των παιγνίων, η θεωρία των πάντων και χορδών...

    Μα πάνω από όλες στην κορυφή της πυραμίδας του Έβερεστ, δίπλα στον Θεό, δεξιώς του Πατρός, η «Θεωρία των Θεωριών»:

    Η «Θεωρία των Άκρων» Του Παχέος Εντέρου!

    H Αυτού Ευκοιλιότης Θεωρία Των Πορδών, η οποία εθεμελιώθη επί εμπεριστατωμένης ανάλυσης κοπράνων, που ευρέθησαν από την αρχαιολογική σκαπάνη σε κρυφή, απόκρυφη, υπόγεια χέστρα, κάτωθεν της χρυσοποίκιλτης επιφανείας των χειμερινών ανακτόρων του Αυτοκράτορα Μάξιμου Ζαππείου, ο οποίος την εποχή των μεγάλων επανεκκινήσεων, κατά τας μανούβρας να «ρικαβάρει» (recovery) τις χασούρες εκ των αγοροπωλησιών των πατρίων εδαφών, εβλήθη εξ ακατασχέτου ακρατείας κι εκ του άφθονου σκατού, εξεκωλώθη κι εφλομώθη κι εστουμπώθη η οσμοπαγίς του καθικιού, της αυτού μεγαλειότητος και τοιουτοτρόπως ήρθε στο φως το πιο «σαξές» χέσιμο στην ιστορία της χαμένης αυτοκρατορίας!

    Η θεωρία των πορδών, ισάξια κι ανωτέρα των μαρμάρων του Παρθενώνα, θα ξεσκονιστεί, θα φρεσκαριστεί και θα εκτεθεί, ως της αξίζει, στο νέο μουσείο της Ακρόπολης, όπου το εκ Μεσσήνης αφοσιωμένο προσωπικό, θα της διατηρεί ζεστή κι αχνιστή τη μπόχα, ως κόρην οφθαλμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση