GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι η μικρή Μαρία η Λίζα Ίργουιν από το Κάνσας;

  H είδηση με τη μικρή Μαρία κάνει το γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με τη Huffignton Post , στο Κάνσας μία οικογένεια ενδιαφέρθηκε για τη περ...

 
H είδηση με τη μικρή Μαρία κάνει το γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με τη Huffignton Post, στο Κάνσας μία οικογένεια ενδιαφέρθηκε για τη περίπτωση Μαρίας, καθώς έχει αρκετές ομοιότητες με τη δική τους κόρη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 4 Οκτωβρίου του 2011.
Ο λόγος για τον 31χρονο Τζέρεμι Ίργουιν και τη 30χρονη σύζυγο του Ντέμπορα Μπράντλεϊ, οι οποίοι αναζητούν τη μικρή τους κόρη Λίζα.
"Η Λίζα κλείνει τα 3 το Νοέμβριο. Η ηλικία ωστόσο της Μαρίας υπολογίζεται στα 4 με 6 έτη", δηλώνει η Μπρίτζετ Πάτον, εκπρόσωπος του FBI στο Κάνσας.
Μάλιστα έχουν γίνει αρκετές κλήσεις στο FBI από πολίτες που θυμούνται τη μικρή Λίζα και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το ίδιο κορίτσι.
Η μικρή Λίζα ήταν δέκα μηνών όταν εξαφανίστηκε. Ο πατέρας της γύρισε αργά το βράδυ σπίτι από τη δουλειά του και ανακάλυψε ότι το παιδί έλειπε και πιστεύουν ότι κάποιος το απήγαγε καθώς είχαν αφήσει ξεκλείδωτο ένα παράθυρο ενώ κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο η μητέρα της και τα δύο της αδέρφια.
Το FBI παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση για να διαπιστώσει αν υπάρχει περίπτωση η μικρή Μαρία να είναι η Λίζα Ίργουιν.

Πηγή:  http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση