GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων τα οποία με μεγάλη αλλά όχι ανεξήγητη ευκολία είτε κατατάσσουν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε συγκεκριμένο ...

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων τα οποία με μεγάλη αλλά όχι ανεξήγητη ευκολία είτε κατατάσσουν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είτε την φέρουν να καθοδηγείται από αποστράτους τα ονόματα των οποίων έχουν απασχολήσει κατά καιρούς, δηλώνουμε τα παρακάτω:
Ο μοναδικός πολιτικός χώρος στον οποίο κινείται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι αυτός που πηγάζει από την αγάπη για την Πατρίδα.
Η προσήλωση μας στη Δημοκρατία φαίνεται για όποιον γνωρίζει να διαβάζει απλά Ελληνικά στη διακήρυξη μας.
Το όριο της σχέσης μας με τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται, είναι ο σεβασμός στην ιστορία του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας και μόνο. Δεν αναζητούμε αρχηγούς.Δεν έχουμε αρχηγούς. Απευθυνόμαστε στους Ελληνες πατριώτες από κάθε τάξη και επάγγελμα και τους οποίους τους καλούμε να ενημερωθούν κλείνοντας τα αυτιά και τα μάτια στους κάθε λογής υπηρέτες ντόπιων και ξένων συμφερόντων.
Στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μπορούν να ενταχθούν όλοι όσοι, ανεξάρτητα ιδεολογικής απόχρωσης, πιστεύουν ότι αυτό το οποίο ζει σήμερα το Ελληνικό Έθνος πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.
Δεν λυπούμαστε που ενοχλούμε. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και πολύ πιο έντονα.
Απο την Πολιτική Γραμματεία
http://dimokratikiparemvasi.weebly.com/

2 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος26 Οκτ 2013, 3:17:00 μ.μ.


    Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.


    Πίστη στην πατρίδα, πάντα.

    Πίστη σε κόμματα και ΜΌΝΟ όταν κυβερνήσεις ΜΌΝΟ όταν το αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό για τη κυβέρνηση είναι ότι έχει χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι, πιέζοντας αφόρητα την ελληνική κοινωνία με φορομπηχτικά μέτρα. Τα μέτρα που σχεδιάζει για του χρόνου το Υπουργείο Οικονομικών, σε ακίνητα και εισοδήματα, είναι τέτοια που θα οδηγήσουν τη ΝΔ στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ κάτω από 10% ! Στα καφενεία έχει χαθεί το παιχνίδι, κι ας λένε άλλα οι στημένες δημοσκοπήσεις ! Οι εκλογές θα είναι σαρωτικές για τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που θα έχουν νέες μεγάλες εκλογικές απώλειες.

    Επίσης, μετά τη δολοφονία 78χρονης στο Χαριλάου Θεσσαλονίκης και του 32χρονου στη Χαλκιδική, στα καφενεία κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο : " έκλεισαν φυλακή την Χ.Α, και ξεθάρρεψαν οι δολοφόνοι και οι εγκληματίες και βγήκαν ξανά στη γύρα". Αυτά λέει ο κόσμος και θα δουν ξαφνικά την Χ.Α στο 20 με 25% ... Φορολογικά μέτρα, χαράτσια οδηγούν την Χ.Α στη ύψη, ως αντίδραση ενός λαού "κακοποιημένου και βιασμένου" από την ελληνική πολιτεία.Αυτά λέει ο κόσμος στα καφενεία και σε δημόσιες συζητήσεις. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι κόμματα τελειωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση