GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει (για εξάντληση της τετραετίας κλπ) η προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

Στη δημοσιότητα η προγραμματική συμφωνία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που "κλείδωσε" το απόγευμα της Τετάρτης στη συνάντηση, μεταξύ του πρωθυπ...

Στη δημοσιότητα η προγραμματική συμφωνία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που "κλείδωσε" το απόγευμα της Τετάρτης στη συνάντηση, μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο κείμενο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, πως στόχος είναι η κυβερνητική σταθερότητα και η εξάντληση της τετραετίας.
Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία, θέτουν ως πρώτο στόχο, την ανάσχεση της ανεργίας.
Επίσης στην κυβερνητική συμφωνία γίνεται λόγος για την ενίσχυση της απασχόλησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω αναπτυξιακών μέτρων και τις διαρθρωτικές αλλαγές.
"Σχέδιο Β χωρίς θυσίες δεν υπάρχει. Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει για να βγει η χώρα από την κρίση" σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο της συμφωνίας.
Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:00 παραμονές της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Η στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση απέναντι στους δανειστές που ζητούν νέα μέτρα και η προγραμματική συμφωνία των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι τα κύρια θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ του Α. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ .ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΝΕΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΠΟΛΛΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ.Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΥΓΑΤΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΑΣ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΟΥΝ Η ΠΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ
    .ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΓΕΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΙΚΡΑ.ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση