GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάσεις πρόκρισης στην Τούμπα

Νίκη που θα θέσει τις βάσεις πρόκρισης στους «32» του Europa League αναζητά ο ΠΑΟΚ στην γεμάτη Τούμπα με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα (20:0...

Νίκη που θα θέσει τις βάσεις πρόκρισης στους «32» του Europa League αναζητά ο ΠΑΟΚ στην γεμάτη Τούμπα με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα (20:00, ΑΝΤ1).

Ο «δικέφαλος» του Βορρά στο αποψινό ματς θα έχει και την συμπαράσταση των φίλων του για πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά από 14 μήνες, με το μάτι της UEFA να καραδοκεί καθώς η αναμέτρηση θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βίτορ, Κατσουράνη, τον Λίνο αριστερά και τον Κίτσιου δεξιά. Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζιόλης και ο Λάζαρ, με τον Νίνη και τον Στοχ να παίζουν στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Νέτσιντ, Λόρενς, Βούκιτς και Λούκας.

Με σύστημα 4-5-1 θα αγωνιστεί η Μακάμπι. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Σαράνοβ και η τετράδα της άμυνάς του θα αποτελείται από τους οι Καμπάι, Τσότσαλιτς, Πιλιάβσκι και Τάβαθα. Ως αμυντικός χαφ θα παίξει ο Γιαντίν, με τους Ράγιος και Γκολάσα εσωτερικούς μέσους. Στα πλάγια της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Αμπουκαράτ και Εζρά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Εντλόβου.

Την αποστολή της Μακάμπι Χάιφα συμπληρώνουν οι Εντρί, Μπόκολι, Ράιαν, Βερέντ, Τούρτσεμαν και Μεσουμάρ.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση