GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιάστηκε ματάκιας προπονητής

Παρελθόν από τον πάγκο της ADCR Santa Mariña αποτελεί ο προπονητής της για έναν ιδιαίτερο λόγο. Ο συγκεκριμένος προπονητής απομακρύνθηκε...

Παρελθόν από τον πάγκο της ADCR Santa Mariña αποτελεί ο προπονητής της για έναν ιδιαίτερο λόγο. Ο συγκεκριμένος προπονητής απομακρύνθηκε από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας του συλλόγου γιατί πολύ απλά του άρεσε να παίρνει μάτι τις παίκτριες του.

Ο κόουτς είχε τοποθετήσει κινητό τηλέφωνο με κάμερα μέσα στα ντους των παικτριών έτσι ώστε να απαθανατίσει τις στιγμές στο κινητό του.

Ωστόσο μια εκ των παικτριών εντόπισε την συσκευή και συνειδητοποίησε από το υλικό που βρήκε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω προπονητής το είχε κάνει αυτό.

Φυσικά κατατέθηκε μήνυση κατά του προπονητή, ο οποίος απομακρύνθηκε, όπως ήταν φυσικό, από τη θέση του και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση