GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού Μιχαλολιάκος και Λαγός...

Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα κρατηθούν οι προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιά...

Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα κρατηθούν οι προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός.
Επίσης έγινε γνωστό ότι θα προαυλίζονται ξεχωριστά.
Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο "πυρηνάρχης" της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος στον Ελαιώνα Θηβών.

3 σχόλια

  1. Aμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.

    'Αλλοι μέσα, άλλοι έξω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...

    Η θεωρία της εξέλιξης, η θεωρία της σχετικότητας, η θεωρία των τριών κόσμων, η θεωρία του χάους, η θεωρία των παιγνίων, η θεωρία των πάντων και χορδών...

    Μα πάνω από όλες στην κορυφή της πυραμίδας του Έβερεστ, δίπλα στον Θεό, δεξιώς του Πατρός, η «Θεωρία των Θεωριών»:

    Η «Θεωρία των Άκρων» Του Παχέος Εντέρου!

    H Αυτού Ευκοιλιότης Θεωρία Των Πορδών, η οποία εθεμελιώθη επί εμπεριστατωμένης ανάλυσης κοπράνων, που ευρέθησαν από την αρχαιολογική σκαπάνη σε κρυφή, απόκρυφη, υπόγεια χέστρα, κάτωθεν της χρυσοποίκιλτης επιφανείας των χειμερινών ανακτόρων του Αυτοκράτορα Μάξιμου Ζαππείου, ο οποίος την εποχή των μεγάλων επανεκκινήσεων, κατά τας μανούβρας να «ρικαβάρει» (recovery) τις χασούρες εκ των αγοροπωλησιών των πατρίων εδαφών, εβλήθη εξ ακατασχέτου ακρατείας κι εκ του άφθονου σκατού, εξεκωλώθη κι εφλομώθη κι εστουμπώθη η οσμοπαγίς του καθικιού, της αυτού μεγαλειότητος και τοιουτοτρόπως ήρθε στο φως το πιο «σαξές» χέσιμο στην ιστορία της χαμένης αυτοκρατορίας!

    Η θεωρία των πορδών, ισάξια κι ανωτέρα των μαρμάρων του Παρθενώνα, θα ξεσκονιστεί, θα φρεσκαριστεί και θα εκτεθεί, ως της αξίζει, στο νέο μουσείο της Ακρόπολης, όπου το εκ Μεσσήνης αφοσιωμένο προσωπικό, θα της διατηρεί ζεστή κι αχνιστή τη μπόχα, ως κόρην οφθαλμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον Κουφοντίνα να τον βάλετε, τον γυφτο-μούτσουνο ντεμέκ "έλληνα" πίθηκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση