GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεσολόγγι: Εκτός εντατικής ο οπαδός του Παναθηναϊκού!

Έπειτα από περίπου 20 μέρες που έδινε τη δική του μάχη, ο νεαρός οπαδός βγήκε από την εντατική! Ο 23χρονος είχε χτυπήσει σοβαρά στο ...


Έπειτα από περίπου 20 μέρες που έδινε τη δική του μάχη, ο νεαρός οπαδός βγήκε από την εντατική! Ο 23χρονος είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι μετά από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι, κάτω από το σύνδεσμο των δεύτερων.
Χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε σειρά νευροχειρουργικών επεμβάσεων. Η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν!
«O νεαρός μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου και φαίνεται να έχει ικανοποιητικό επίπεδο επικοινωνίας, χαμογελά και σφίγγει τα χέρια των οικείων του», δήλωσε στο onairnews ο νευροχειρουργός Βασίλης Παναγιωτόπουλος.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση