GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλοδαπές με «μακριά» χέρια συνελήφθησαν στη Δράμα

Η πολυκοσμία που επικρατούσε στη λαϊκή αγορά της Δράμας επέτρεψε σε δυο νεαρές Βουλγάρες «πορτοφολούδες» να δράσουν ανενόχλητες. Μά...



Η πολυκοσμία που επικρατούσε στη λαϊκή αγορά της Δράμας επέτρεψε σε δυο νεαρές Βουλγάρες «πορτοφολούδες» να δράσουν ανενόχλητες. Μάλιστα, χτύπησαν δυο φορές με θύματα γυναίκες, αλλά έκαναν το λάθος να παραμείνουν στο χώρο με αποτέλεσμα να εντοπιστούν.
Οι δύο γυναίκες, μια 19χρονη και μια ανήλικη 17 χρόνων, κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να «βουτήξουν» από τις τσάντες δύο γυναικών τα πορτοφόλια τους που περιείχαν συνολικά 215 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Όμως, πριν προλάβουν να απομακρυνθούν, τα θύματα διαπίστωσαν τις κλοπές καθώς θέλησαν να πληρώσουν τα προϊόντα που αγόρασαν αλλά δεν βρήκαν τα πορτοφόλια μέσα στις τσάντες τους.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στους οποίους κατέφυγαν, άρχισαν αμέσως αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τις δύο αλλοδαπές που τους έχουν απασχολήσει επανειλημμένα για παρόμοιες κλοπές. Οι «μακρυχέρες» συνελήφθησαν, στην κατοχή τους βρέθηκαν 80,90 ευρώ, αλλά και τέσσερα ζευγάρια γυαλιών, δύο γυναικείες μαντίλες και ένας σκούφος που χρησιμοποιούσαν για να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση