GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να νικάμε σε κάθε παιχνίδι»

Ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Top Scorer» και τόνισε πως η φανέλα της ομάδας είναι τόσο βαριά που όσ...


Ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Top Scorer» και τόνισε πως η φανέλα της ομάδας είναι τόσο βαριά που όσοι τη φορούν, οφείλουν να διεκδικούν τα πάντα.
Αναλυτικά όσα είπε:
Τι σε έκανε να δεχτείς την πρόταση του ΠΑΟΚ;
«Είδα ότι είναι σε εξέλιξη ένα πολύ ελπιδοφόρο πρότζεκτ. Ο ΠΑΟΚ δε μου ήταν άγνωστος σύλλογος και ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποί του με έκανε να πω το “ναι”.
Μόλις με λίγα λεπτά στο Youtube και σε βίντεο με φάσεις από την Τούμπα, είχα ήδη ενθουσιαστεί»!
Ποιοι είναι οι στόχοι σου σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ;
«Για μια καινούρια ομάδα δεν είναι σοφό να λέει μεγάλα λόγια. Σίγουρα η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε τα πάντα.
Όμως είμαστε τόσοι νέοι παίκτες μαζί, νέος προπονητής. Καμία ομάδα με τόσα καινούρια πρόσωπα δεν έφτασε σε τοπ απόδοση από την αρχή. Για εμάς είναι σημαντικές οι νίκες αρχικά. Να μπαίνουμε για να νικάμε σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος πόσα καταφέραμε».
Αν σου έλεγα να διαλέξεις ένα από τα γκολ που έχεις πετύχει στον ΠΑΟΚ, ποιο θα διάλεγες και γιατί;
«Ποτέ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις γκολ. Σίγουρα μέσα στη Σάλκε ήταν εκείνη τη στιγμή σημαντικό, αλλά αποκλειστήκαμε στο τέλος, οπότε δεν έδωσε κάτι ουσιαστικό. Ελπίζω η συνολική μου απόδοση να είναι τέτοια όλη τη χρονιά, που θα με κάνει σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο».
Τι σημαίνει για σένα ο τίτλος του ηγέτη που έχεις πάρει στον ΠΑΟΚ;
«Κατ” αρχήν έχουμε ποδοσφαιριστές με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία, πραγματικούς αρχηγούς, που είναι οι ηγέτες του ΠΑΟΚ. Δεν είναι δυνατόν να έχω προλάβει να πάρω εγώ αυτή την ευθύνη. Αν εννοείς ότι ο κόσμος και η ομάδα έχουν απαιτήσεις από μένα, αυτό με κάνει χαρούμενο, γιατί νιώθω σημαντικός. Η πίεση στις μεγάλες ομάδες είναι ανάλογη, το ξέρουμε και ζούμε με αυτό. Κατά κάποιον τρόπο το κυνηγάμε, γιατί όλοι όσοι παίζουν ποδόσφαιρο θέλουν να είναι σε μεγάλες ομάδες».
Να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανάλογης ομορφιάς γκολ όπως με την Γκεντσλερμπιρλιγκί μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης;
«Γενικά έχω εμπιστοσύνη στα πόδια μου και δοκιμάζω συχνά τα σουτ. Άλλες φορές πιάνουν, άλλες όχι. Ας κερδίσουμε κι ας μην έχω ακουμπήσει μπάλα, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια»!
Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά πού θέλεις να είναι το μέλλον σου μετά το τέλος του δανεισμού σου στον ΠΑΟΚ;
«Είναι όντως νωρίς. Εγώ έχω συμβόλαιο με τη Φενέρ, αλλά είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη. Την κατάλληλη στιγμή θα πάρουμε τις αποφάσεις μας και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει όλες τις προϋποθέσεις να με κρατήσει εδώ. Δυνατή ομάδα, φανταστική έδρα, πανέμορφη πόλη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς»;
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση