GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«'Εστειλε στον τάφο μπαμπά και γιο και δεν είπε ούτε ένα συγγνώμη»

Κρατώντας στα χέρια τις φωτογραφίες του νεκρού γαμπρού της Νεκτάριου και του ανιψιού της Κώστα, η Ζωή Φανουράκη, αδελφή της Χρυσάνθη...


Κρατώντας στα χέρια τις φωτογραφίες του νεκρού γαμπρού της Νεκτάριου και του ανιψιού της Κώστα, η Ζωή Φανουράκη, αδελφή της Χρυσάνθης Φανουράκη , μίλησε στους δημοσιογράφους, μετά την απόφαση του δικαστηρίου.
Η Ζωή Φανουράκη ευχαρίστησε τους δικαστές, τον εισαγγελέα, τους δικηγόρους Γιώργο Μερκουλίδη και Σαμψών Ορφανουδάκη και όλο τον κόσμο, που όπως είπε στήριξε την οικογένεια όλα αυτά τα δύσκολα, μετά το τροχαίο δυστύχημα χρόνια.

Ωστόσο εξαπέλυσε βολές εναντίον της οικογένειας του κατηγορουμένου, και του ίδιου, καθώς όπως είπε δεν ζήτησαν ούτε ένα συγγνώμη. «Δεν χάσαμε σκυλάκια, ανθρώπους χάσαμε», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας, ότι μετά από εκείνη τη μαύρη μέρα δύο άνθρωποι μπήκαν στο μνήμα και μία μητέρα έμεινε μόνο με ένα μωρό στην αγκαλιά, προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση