GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Εντονος είναι ο προβληματισμός στον ΣΚΑΪ από τα πολύ χαμηλά νούμερα της πρώτης -με κανονικό πρόγραμμα- εβδομάδας. Η μονομαχία των ζευγαρ...

Εντονος είναι ο προβληματισμός στον ΣΚΑΪ από τα πολύ χαμηλά νούμερα της πρώτης -με κανονικό πρόγραμμα- εβδομάδας.

Η μονομαχία των ζευγαριών Λιάγκα-Σκορδά, Κωστόπουλου-Μπαλατσινού έριξε στα μονοψήφια νούμερα το «Τώρα» και την Αννα Μπουσδούκου (φωτ.), που έχασε 10 ποσοστιαίες μονάδες και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει, φαίνεται να μην έχει την αναγκαία στήριξη από τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Οριακά διψήφια τα νούμερα για τον Γιώργο Αυτιά (με απώλεια 8 ποσοστιαίων μονάδων), ο οποίος όμως την Τρίτη κέρδισε μία επιπλέον μονάδα. Μονοψήφια για τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος ρίχνει και το κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη, που ακολουθεί. Συμπαθητική η πρεμιέρα του «Game of Τhrones», με 13,8%.

Ηδη οι πρώτες γκρίνιες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ η ηγετική ομάδα αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα, καθώς βλέπει να χάνει συνεχώς τηλεθεατές, που επιστρέφουν σταδιακά στη Δημόσια Τηλεόραση.

Σύμφωνα με το SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, οι μοναδικές εξαιρέσεις στο κλίμα γενικής κατάθλιψης που επικρατεί στο κανάλι έρχονται από την άνοδο στην τηλεθέαση, στο 16-17%, της «Πρώτης Γραμμής» και της εκπομπής «Live» της Εύας Αντωνοπούλου, που παραμένει σταθερά στο 14%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση