GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Λαγκαδά - Δυναμική παρουσία εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με μια άκρως δυναμική παρουσία και κοινό αίτημα όλων την άμεση λύση του προβλήματος μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και ...

Με μια άκρως δυναμική παρουσία και κοινό αίτημα όλων την άμεση λύση του προβλήματος μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί...
στην Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά εκπαιδευτικοί, μαθητές, εκπρόσωποι συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, της ΕΛΜΕ και σύσσωμη η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά.

Στην σύντομη ομιλία του, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης τόνισε ότι η Διοίκηση συνεχίζει ακούραστα να δίνει τον αγώνα της, διεκδικώντας το αυτονόητο: Ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για τους μαθητές σε όλα τα σχολεία, σε όλα τα χωριά του Δήμου Λαγκαδά. Έναν αγώνα που ξεκίνησε για την διατήρηση των σχολείων μας σε λειτουργία όταν αυτά απειλούνταν με υποβιβασμό και κατάργηση, για τον εφοδιασμό των μαθητών με αντίγραφα σχολικών βιβλίων όταν αυτά απουσίαζαν για μια ολόκληρη χρονιά από τις σχολικές αίθουσες και σήμερα για την άμεση, συνεπή και κυρίως ασφαλή μεταφορά των παιδιών μας στα σχολεία. Έθεσε τέλος, εαυτόν και συνεργάτες στην διάθεση καθηγητών, γονέων και μαθητών για δυναμική συνέχεια των κινητοποιήσεων στην περίπτωση που η ολιγωρία της κυβέρνησης επιτείνει ακόμη περισσότερο την επιβάρυνση της εκπαιδευτικής λειτουργίας.

Εκπροσωπώντας τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, ο κ. Φώτης Νάκος, Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Λαγκαδά, εξέφρασε την κοινή απαίτηση για άμεση έναρξη των σχολικών δρομολογίων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Λαγκαδά για την έμπρακτη συμπαράστασή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΜΕ στηρίζοντας την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Δήμο Λαγκαδά, κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας, δίνοντας την ευκαιρία και στους καθηγητές να βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών τους.

Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαυρίδης Γρηγόριος και κα. Σαρίκου Άννα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Μπόρα Ειρήνη, κ. Θεοδωρίδης Αθανάσιος,κ. Γεώργιος Κεμαλμάς, κ. Τσαγκαλίδης Κώστας και κ. Γεωργουδάκης Φίλιππος και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Λαγκαδά και Όσσας κ.κ. Μοσχίδης Αθανάσιος και Μπρατάνης Αστέριος.

Στην σημερινή κινητοποίηση το παρόν έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λαγκαδά κ. Ζαχαρίας Ζαχαρέγκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σισκούδης Αστέριος, Τουλουπίδης Γεώργιος, Αϊβατζίδης Παντελής, Καλπάκης Νικόλαος και Μισχόπουλος Απόστολος, οι Πρόεδρου ΔΕΥΑΛ και ΥΚΠΑΑΠ κ.κ. Τερζάκης Σταύρος και Δεργιανλής Στυλιανός, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαγκαδά κ. Τουμπούλης Γεώργιος και κα. Κοτσώνη Ελισάβετ, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαυρίδης Γρηγόριος και κα. Σαρίκου Άννα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Μπόρα Ειρήνη, κ. Θεοδωρίδης Αθανάσιος,κ. Γεώργιος Κεμαλμάς, κ. Τσαγκαλίδης Κώστας και κ. Γεωργουδάκης Φίλιππος και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Λαγκαδά και Όσσας κ.κ. Μοσχίδης Αθανάσιος και Μπρατάνης Αστέριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση