GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι σχεδιάστηκε η επιχείρηση σύλληψης των Χρυσαυγιτών!

  Μπορεί η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία να έδρασε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου προκειμένου να ...

 
Μπορεί η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία να έδρασε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου προκειμένου να αιφνιδιαστούν και να συλληφθούν τα «κεφάλια» της Χρυσής Αυγής, όμως μέχρι να δοθεί το «πράσινο» φως υπήρξε ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων, επαφών και συσκέψεων από το απόγευμα της Πέμπτης έως και το απόγευμα της Παρασκευής.
Το kentrinews αποκαλύπτει σήμερα το χρονικό των εξελίξεων το τελευταίο 24ωρο πριν από τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων «ηγετών» του ναζιστικού μορφώματος.
Η σύσκεψη που έκρινε την απόφαση σύλληψής τους πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησε στις 7 περίπου το απόγευμα της Πέμπτης.
Εκεί κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας άκουσαν με προσοχή την ενημέρωση για τα στοιχεία που είχαν συλλεχθεί από τις προανακριτικές αρχές.
Στόχος ήταν να πιστοποιήσουν ότι τα στοιχεία αυτά ήταν αρκετά για να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί (9 για την ακρίβεια αφού τόσες ήταν οι σελίδες του πορίσματος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου) τα «χρυσαυγίτικα «κεφάλια».
Η σύσκεψη διήρκεσε αρκετές ώρες όμως η κατάληξή της ήταν η… αναμενόμενη. Δόθηκε το «πράσινο» φως για να προχωρήσει η αστυνομική επιχείρηση.
Τα… διαδικαστικά θα τα αναλάμβαναν τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Το σχέδιο ετοιμάστηκε όλο το πρωί της Παρασκευής και εγκρίθηκε τόσο από τους στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. όσο και από τον υπουργό προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.
Το μεσημέρι της Παρασκευής τα επιχειρησιακά σχέδια (πώς θα κινηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις, ποιοι δρόμοι πέριξ των σπιτιών των στελεχών της ΧΑ θα κλείσουν, ποιοι θα υποστηρίξουν την επιχείρηση) φωτοτυπήθηκαν στη ΓΑΔΑ και δόθηκαν στους εμπλεκόμενους.
Όλα ήταν πλέον έτοιμα για την επιχείρηση η οποία ξεκίνησε γύρω στις 5.30 το πρωί του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση