GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν κατεβαίνω στον στίβο της πολιτικής»

Σε νέα διάψευση σχετικά με πιθανή μελλοντική της κάθοδο στον στίβο της πολιτικής προχώρησε η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι,...


Σε νέα διάψευση σχετικά με πιθανή μελλοντική της κάθοδο στον στίβο της πολιτικής προχώρησε η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα.
«Δεν είχα ποτέ καμία πρόθεση να λάβω άμεσα μέρος στον πολιτικό αγώνα. Το επαναλαμβάνω, διότι διαβάζω δημοσιογραφικές θεωρίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», γράφει σε ανακοινωθέν της η επικεφαλής του εκδοτικού οίκου Μονταντόρι .
Παράλληλα, η Μαρίνα Μπερλουσκόνι τονίζει ότι «σέβεται ιδιαίτερα την πολιτική αλλά αγαπά πολύ την δουλειά της και τις επιχειρήσεις της, στις οποίες προσφέρει το έργο της εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια».
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, όμως, τις ημέρες αυτές, άρχισαν και πάλι να αναφέρονται σε σχέδιο του Καβαλιέρε για «οικογενειακή διαδοχή» στο εσωτερικό της «νέας Φόρτσα Ιτάλια».
«Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι προετοιμάζεται και διαβάζει το μάθημά της για να γίνει υποψήφια πρωθυπουργός της κεντροδεξιάς», γράφει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα».
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, « η μεγαλύτερη κόρη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού θα συναντήσει σήμερα, μαζί με τον πατέρα της, τους διευθυντές τηλεοπτικών καναλιών και εφημερίδων του οικογενειακού τους ομίλου ενόψει της νέας, όλο και πιθανότερης, πολιτικής της στράτευσης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση