GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κηπουρός βρίσκει βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Μια βόμβα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ανακάλυψε μια Βρετανίδα κηπουρός που είχε αναλάβει να φροντίσει ένα κήπο που γειτνίαζε με ...


Μια βόμβα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ανακάλυψε μια Βρετανίδα κηπουρός που είχε αναλάβει να φροντίσει ένα κήπο που γειτνίαζε με τον δικό της.

Η 67χρονη Anne Mawdsley από το Formby μόλις είχε τελειώσει το κούρεμα του γκαζόν και άρχισε να σκαλίζει το χώμα, διαπίστωσε πως η τσάπα της χτύπησε ένα μεταλλικό αντικείμενο, που λίγη ώρα αργότερα θα διαπίστωνε σοκαρισμένη ότι πρόκειται για μια κανονική βόμβα.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο κατέφθασαν πυροτεχνουργοί οι οποίοι, αφού την μετέφεραν με ειδικό τεθωρακισμένο όχημα σε κοντινή παραλία, την εξουδετέρωσαν με τεχνητή έκρηξη για να διαπιστώσουν πως το θλιβερό απομεινάρι του πολέμου εξακολουθούσε να είναι ενεργό και επικίνδυνο, όπως και την πρώτη μέρα της κατασκευής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση