GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παλινδρόμηση της Τρόικας...

Γράφει ο μπρακατσούλας.  Η Τρόικα πάλι έφυγε, άντε τώρα να την ξαναφέρεις πίσω. Όλο αγκάθια βρίσκει όταν έρχεται, πολύ ξινή ρε παι...


Γράφει ο μπρακατσούλας.

 Η Τρόικα πάλι έφυγε, άντε τώρα να την ξαναφέρεις πίσω. Όλο αγκάθια βρίσκει όταν έρχεται, πολύ ξινή ρε παιδάκι μου.

Οι άνθρωποι που είναι ξινοί καταβάθος είναι ανασφαλείς , χαμηλής αυτοεκτίμησης και έχουν κρυφή επιθετικότητα, η οποία εκδηλώνεται με την μορφή σαδισμού.

Επίσης αυτά τα άτομα, έχουν καθήλωση στο πρωκτικό στάδιο, που σημαίνει θέλουν να ελέγχουν, να συσσωρεύουν υλικά αγαθά, είναι κτητικοί , τους αρέσει η κατάχρηση εξουσίας, ενώ πολλές φορές εμφανίζουν σωματικά συμπτώματα, όπως δυσκοιλιότητα ή ευκοιλιότητα!

Βέβαια πίσω από την τρόικα βρίσκεται μια παγκόσμια ελίτ, επίσης διαταραγμένη , η οποία προσπαθεί να αρπάξει όσα πιο πολλά μπορεί, για λόγους ματαιοδοξίας!

Αυτού του είδους οι διαταραχές , σίγουρα δεν κάνουν καλό παγκοσμίως, δημιουργώντας ταξικές ανισότητες, βγάζοντας στην επιφάνεια επιθετικά ,καταστροφικά ένστικτα!

Η Ελλάδα πάλι, έχει πάρει το ρόλο του "κακού αντικειμένου" που πρέπει να συμμορφωθεί. , προβάλλοντας πάνω της, η Ευρώπη, το εσωτερικευμένο "άσχημο" που δεν αντέχει!

Έτσι οι Έλληνες , με χαμένη την συλλογική αυτοεκτίμηση τους , είναι πλέον βαθιά καταθλιμμένοι και για να ξεχάσουν τον πόνο τους, βλέπουν κάθε μέρα από τα δελτία ειδήσεων, τα επαναληπτικά στιγμιότυπα σύλληψης των μελών της χρυσής αυγής!

Η τρόικα όμως στέκει εκεί και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μας υπενθυμίζει τα οικονομικά μας βάσανα , που δεν λεν να τελειώσουν με τίποτε.

Αλλά πως να τελειώσουν ,όταν και η Αμερική μπαίνει σφόδρα ξανά στο παιχνίδι της κρίσης, η οποία συν της άλλοις ,σταμάτησε και τη λειτουργία του κράτους της!

Όπως καταλαβαίνετε η παγκόσμια διαταραχή εξαπλώνεται, γι αυτό αναμένετε ακόμα πιο σκληρές οικονομικές πολιτικές!

Συνοψίζοντας, όλο αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα, στην ουσία είναι μια ανακατανομή συσσώρευσης πλούτου και κυριαρχικών φαντασιωσικών δυνάμεων , ή με άλλα λόγια η παλινδρόμηση της, με παράλληλη ενίσχυση των επιθετικών ενστίκτων.
Αλλιώς θα λέγαμε η κυριαρχία του χαμηλότερου επιπέδου ανθρωπίλας!

Πως θα εκτονωθεί όμως ή πως θα ισορροπήσει αυτή η λιβιδινική φρενίτιδα που συμβαίνει στην ανθρωπότητα;

Προτείνω ψυχανάλυση πέντε φορές την εβδομάδα , για να αποκτήσουμε εκείνη την αυτογνωσία, που θα ισχυροποιήσει το λογικό μας "εγώ" αφήνοντας στην άκρη το ακόρεστο από δόξα και εξουσία "εκείνο"!
brakatsoulas.blogspot.gr

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ,
    ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.
    ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    " ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ"
    "ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ"
    " ΔΩΣΑΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ"
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑΔΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ...
    Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΜΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ROTHSCHILDS !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=532853

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση