GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξάρθρωση πολυεθνικής σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στην βόρειο Ελλάδα

Είτε τηλεφωνικά μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται ή δια ζώσης, μόλις έπαιρνε άδεια, κινούσε τα νήματα της πολυεθνικής συμμορίας του ένα...

Είτε τηλεφωνικά μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται ή δια ζώσης, μόλις έπαιρνε άδεια, κινούσε τα νήματα της πολυεθνικής συμμορίας του ένας 50χρονος Έλληνας «εγκέφαλος» της εισαγωγής...
«σκληρών» ναρκωτικών από τη Βουλγαρία.

Η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των άλλων πόλεων για την εγκληματική οργάνωση που δρούσε από τις αρχές του έτους, κράτησε δέκα ημέρες.

Όταν εντοπίστηκε ο 58χρονος άμεσος συνεργάτης του αρχηγού –παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. από υποθέσεις ναρκωτικών και διακίνησης λαθρομεταναστών- πάτησε γκάζι στο αυτοκίνητό του και κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών τραυματίζοντας ελαφρά έναν από αυτούς.

Ωστόσο, δεν απέφυγε τη σύλληψη.

Αμέσως μετά, συνελήφθη η 44χρονη Βουλγάρα σύντροφος και βοηθός του στη διακίνηση των ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα, στην οποία συμμετείχαν ακόμη μια 35χρονη ομοεθνής της και ένας 54χρονος Έλληνας.

Μέρος του φορτίου διακινούσαν στην Δράμα και τη Θεσσαλονίκη τρεις Έλληνες, ένας 43χρονος, ένας 35χρονος και ένας 31χρονος και δυο Αλβανοί ηλικίας 39 και 43 χρόνων.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 50,8 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 7,6 γραμμαρίων, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, δυο κυνηγετικά όπλα, δυο μαχαίρια, τέσσερα αυτοκίνητα, μια μοτοσικλέτα, 320 ευρώ, εννέα κινητά και, κυρίως, ένα σημειωματάριο στο οποίο αναγράφονταν διάφορες συναλλαγές ναρκωτικών που τώρα ερευνώνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της οργάνωσης συνεχίζονται.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση