GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Καρρά

Παρουσία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του ασυμβίβαστου αγωνιστή, ιστορικού στελέχους του Κινήματος, Αντώνη Καρρ...

Παρουσία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του ασυμβίβαστου αγωνιστή, ιστορικού στελέχους του Κινήματος, Αντώνη Καρρά.
Το Α” Νεκροταφείο βρέθηκαν για να πουν το τελευταίο «αντίο», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτρoπής (ΚΠΕ) του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, πολλοί βουλευτές και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος και Θοδωρής Δρίτσας, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) και ο Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Μεταξύ των στεφάνων που είχαν σταλθεί ήταν αυτά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της συζύγου του, της πρεσβείας της Παλαιστίνης, της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος, αλλά και του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.
Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε πως ο Αντώνης Καρράς απέδειξε ότι πολιτικός αγώνας μπορεί να είναι μια καθημερινή κατάθεση ψυχής.

2 σχόλια

  1. ενα πασοκι λιγοτερο κατα την ταπεινη μου αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα πασοκι λιγοτερο κατα την ταπεινη μου αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση