GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανός πολίτης συνελήφθη για υλική υποστήριξη της Αλ Κάιντα

Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν την Παρασκευή στην Καλιφόρνια έναν ύποπτο με την κατηγορία της παροχής υλικής υποστήριξης στην τρομο...


Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν την Παρασκευή στην Καλιφόρνια έναν ύποπτο με την κατηγορία της παροχής υλικής υποστήριξης στην τρομοκρατική οργάνωση Αλ-Κάιντα.

Σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες ο καταζητούμενος Σινχ Βινχ Νκγουγιέν Νγκο από το Γκαρντεν Γκροβ της Καλιφόρνια, συνελήφθη καθώς ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί σε ένα λεωφορείο για το Μεξικό.

Ο Νκγουγιέν Νγκο είναι αμερικανός πολίτης και γνωστός στις αρχές με το όνομα Χασάν Αμπου Ομάρ Γκχανούμ με το οποίο συμμετείχε σε πράξεις διεθνούς τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές διωκτικές αρχές ο Νκγουγιέν Νγκο προσπάθησε να παράσχει υλική υποστήριξη και οικονομικούς πόρους στην Αλ-Κάιντα, αλλά δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το κατηγορητήριο που τον βαραίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση