GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μωραϊτης: Νέα κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή αν θέλει να φύγει ηρωικά ο Σαμαράς σαν τον Καραμανλή

Σημερινή δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραϊτη στην εφημερίδα «Realnews»: Είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα. Η ...

Σημερινή δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραϊτη στην εφημερίδα «Realnews»:
Είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα. Η εκβιαστική πίεση που ασκεί η τρόικα είναι ακατανόητη έως ύποπτη. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει την στιγμή που η χώρα έχει διανύσει μια τεράστια διαδρομή και πλέον είμαστε στο κατώφλι ενός πρωτογενούς πλεονάσματος. Δεν βρισκόμαστε στον αστερισμό των 24 δις πρωτογενούς ελλείμματος του 2009. Η επίτευξη αυτού του στόχου αποτελεί το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί της χώρας.
Αν ο κ. Σαμαράς έχοντας αυτό το διαπραγματευτικό ατού νιώθει αδύναμος να διαπραγματευτεί αυτό δεν σημαίνει ότι και η χώρα είναι αδύναμη. Μικροκομματικές λύσεις, προσωπικές στρατηγικές και εκλογική ηρωική έξοδος αλά Καραμανλή δεν έχουν θέση σε αυτές τις κρίσιμες, ιστορικές ώρες για τον τόπο.
Η παρούσα βουλή έχει ισχυρή εντολή και δυνατότητα διαπραγμάτευσης.Μπορεί να δώσει νέες κυβερνητικές λύσεις.

3 σχόλια

  1. χεσε μας ρε μπουρδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηρωικα αυτο το καθαρμα δεν θα φυγει γιατι εχει πουλησει ακομη και την ιδια του τη μανα για την καρεκλα..ειναι προδοτης και ο ελληνικος λαος δεν θα το ξεχασει ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΕΚΛΟΓΕς ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση