GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΡΑΒΟ στον Απόστολο Γκλέτσο. Δείτε ποιους ανέβασε στην εξέδρα των επισήμων και ποιους κατέβασε

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας,

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας,
Απόστολος Γκλέτσος, με την κίνησή του, να ανεβάσει τους πολεμιστές του ’40 στην εξέδρα των επισήμων και να κατεβάσει τους πολιτικούς!


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δήμαρχο το τοπικό ειδησεογραφικό site Lamia Report, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι, κατανοεί απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι σήμερα αυτός πάνω στην εξέδρα, αφού αισθάνεται το ίδιο με τον οποιονδήποτε πολίτη, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και σε εκείνους που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου. «Δεν αισθάνομαι ότι έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα. Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα… Εμείς τι κάναμε γι΄αυτούς; Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο τη σύνταξη πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες… Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα… Εμείς τί Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;», είπε μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Στυλίδας.

1 σχόλιο

  1. Όπως το χαράτσι στη ΔΕΗ έφερε την διάλυση και συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά του 6%, έτσι τώρα ο Ενιαίος φόρος ακινήτων σε συνδυασμό με τους 5 φόρους στα ακίνητα οδηγεί τη ΝΔ σε ποσοστά ΠΟΛ.ΑΝ. Σύντομα θα βρεθεί πολύ κάτω από το 15%, όσο έρχονται τα νέα ραβασάκια του αρχιδημευτή της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων κ. Στουρνάρα, ενώ το ΠΑΣΟΚ οδεύει σταθερά κάτω από το 3% ! Κανένας πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορεί να ανήκει πλέον σε αυτούς που του κλέβουν την περιουσία των προγόνων του, και βάζουν φόρους όπως στη Τουρκοκρατία ! Κάτω τα χέρια από την ιδιωτική ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ! Κάτω οι φόροι ! Αυτός είναι ο φιλελευθερισμός και η σοσιαλδημοκρατία ; Η "δημοκρατία" του 5% και των τοκογλύφων ! Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας, θέλουμε πίσω την περιουσία των παππούδων μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση