GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάμπρικα άγαμων μητέρων η Δυτική Αχαΐα για λήψη επιδομάτων

Η Αχαΐα αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς των ερευνών για τον εντοπισμό κυκλωμάτων ΡΟΜΑ οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην εμπορία ...


Η Αχαΐα αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς των ερευνών για τον εντοπισμό κυκλωμάτων ΡΟΜΑ οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην εμπορία παιδιών και το στήσιμο φάμπρικας λήψης επιδομάτων.
Στον απόηχο της αποκάλυψης των όσων συνοδεύουν την ανεύρεση της μικρής Μαρίας η Δυτική Αχαΐα αποτελεί έναν από τους τόπους όπου η ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνει τις έρευνες.

Το PatrasTimes.gr από το Μάρτιο του 2013 είχε αποκαλύψει τη ύπαρξη κυκλώματος στην Κάτω Αχαΐα το οποίο καρπώνεται επιδόματα βαφτίζοντας νεαρές τσιγγάνες σε μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών.

Αναλυτικότερα:

Σε μητρόπολη των άγαμων μητέρων έχει αναδειχθεί ο Δήμος της Δυτικής Αχαΐας όπου στη σχετική λίστα με τις δικαιούχες επιδομάτων βρίσκονται εκατοντάδες γυναίκες της περιοχής.

Στη συντριπτικής τους πλειοψηφία, είναι τσιγγάνες οι οποίες παρόλο που περνάνε με τον αγαπημένο τους τα σκαλιά της εκκλησίας, στη συνέχεια δεν δηλώνουν το γάμο, με αποτέλεσμα αμέσως μόλις γεννήσουν να υποβάλλου δικαιολογητικά και να κατατάσσονται στην κατηγορία των άγαμων μητέρων.

Κύκλοι των αρμόδιων υπουργείων ήδη ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και εξετάζουν το ενδεχόμενο , πίσω από αυτή τη βιομηχανία να κρύβονται και άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η περιοχή της Κάτω Αχαΐας, αναδεικνύονται σε "πρωταθλήτριες" μονογονεϊκών οικογενειών, με αποτέλεσμα για το πρώτο παιδί να εισπράττετε ποσό που αντιστοιχεί στα 450€ και για κάθε ένα που ακολουθεί να υπάρχει προσαύξηση 100€.

Το φαινόμενο εντοπίζεται πολύ περισσότερο σε νεαρά ζευγάρια τσιγγάνων , τα οποία έχουν ενημερωθεί για τα οφέλη και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αποκτούν πολλά παιδιά, εξασφαλίζουν ένα καλό επιπλέον εισόδημα

Το ενδεχόμενο πίσω από την φάμπρικα παραγωγής άγαμων μητέρων και στην περιοχή να κρύβονται άτομα που μέσα από τα πόστα που κατέχουν καθοδηγούν τα νέα - κατά κύριο λόγο - ζευγάρια τα οποία ενδεχομένως να έχουν δώσει και τη σχετική μίζα.

1 σχόλιο

  1. Η πίεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία από την Τρόικα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ( και με τις πλάτες της ΔΗΜΑΡ ) είναι αφόρητη.

    Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι ή με μισθούς/συντάξεις πείνας, και υποχρεώνονται να πληρώνουν 4 και 5 φόρους σε εισοδήματα, ακίνητα και αυτοκίνητα. Επιπλέον με τους νέους φόρους στα ακίνητα και οικόπεδα του 2014 , καθώς και με την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, του χρόνου κάθε οικογένεια θα πληρώνει φόρο άνω των 2500 έως 5000 ευρώ δημιουργώντας μια ... κολασμένη κατάσταση για το 90% των Ελλήνων.

    Όλο αυτό το φορομπηχτικό σκηνικό θα οδηγήσει σε μια σιωπηλή αγανάκτηση που θα εκφραστεί στις κάλπες που θα στηθούν. Τα διαπλεκόμενα ( αστεία ) γκάλοπ είναι εκτός πραγματικότητας, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι σε διαθεσιμότητα. Ο Σύριζα θα ξεπεράσει το 35% και η Χ.Α το 15 με 20% ( αν δεν υπάρχει ο κόσμος της θα στραφεί σε όποιο άλλο ακραίο κόμμα εμφανιστεί ). Οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη ΔΗΜΑΡ θα περάσουν το 3% μόνο αν κατέβουν μαζί ( μαζί θα πιάσουν ένα 4 ώς 5% )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση