GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σιγή ιχθύος" από το Eurogroup για τη δόση- Διαθεσιμότητα και απολύσεις "φρενάρουν" τις διαδικασίες

«Στον αέρα» φαίνεται πως είναι η επόμενη δόση για την Ελλάδα, ύψους 1 δις ευρώ, μιας και τα «ανοικτά μέτωπα» της χώρας είναι πολλά. Ούτε...

«Στον αέρα» φαίνεται πως είναι η επόμενη δόση για την Ελλάδα, ύψους 1 δις ευρώ, μιας και τα «ανοικτά μέτωπα» της χώρας είναι πολλά. Ούτε στο Eurogroup της 14ης Οκτωβρίου θα συζητηθεί το ζήτημα της δόσης, εάν διαθεσιμότητα και απολύσεις, δεν έχουν μπει σε μια «σειρά».
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η μεγαλύτερη ανάμεσα στις εκκρεμότητες είναι η λίστα με τα ονόματα των 1349 διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ-ΤΕΙ που δεν έχουν ακόμη βρεθεί. Αδιέξοδο υπάρχει και σε σχέση με την αναδιάρθρωση των ΕΑΣ-ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ, ενώ η Τρόικα δεν έχει συμφωνήσει να συμπεριληφθούν στις 4.000 απολύσεις οι συμβασιούχοι που παραμένουν στη θέση τους βάσει προσωρινών δικαστικών αποφάσεων και πρόκειται να χάσουν τη δουλειά τους μέχρι το τέλος του χρόνου, βάσει του κυβερνητικού σχεδιασμού.
Την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί ο ενιαίος φόρος ακινήτων, ενώ επίσης υπάρχει πίεση για την ιδιωτικοποίηση των ΕΥΔΑΠ - ΕΥΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση