GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Γ. Φλωρίδης καταγγέλλει (για σπατάλες) τον Ν. Κακλαμάνη...

Giorgos Floridis . Είχα γράψει πριν λίγο καιρό ένα άρθρο στο ΒΗΜΑ με τίτλο "Έξοδος από την κρίση με κοινωνική δικαιοσύνη: γίνεται...

Giorgos Floridis.

Είχα γράψει πριν λίγο καιρό ένα άρθρο στο ΒΗΜΑ με τίτλο "Έξοδος από την κρίση με κοινωνική δικαιοσύνη: γίνεται;" Η απάντησή μου, με αναφορά σε συγκεκριμένα παραδείγματα ήταν ότι γίνεται. Να λοιπόν ένα ακόμη που αξίζει να το προσέξουμε: το 2009 (περίοδος Νικήτα Κακλαμάνη) στους 72 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων φιλοξενούνταν 4.510 παιδιά. Το ετήσιο κόστος για το Δήμο για κάθε παιδί ήταν 10.148 ευρώ! Την ίδια χρονιά στους καλύτερους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς το κόστος για κάθε παιδί ήταν, κατά μέσο όρο, 4.500 ευρώ!
Το 2012 (περίοδος Γιώργου Καμίνη), στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων φιλοξενήθηκαν 5.251 παιδιά (840 παραπάνω από το 2009). Το κόστος για κάθε παιδί ήταν 4.441 ευρώ!
Με άλλα λόγια, το 2009 ο Δήμος Αθηναίων πλήρωσε για τους παιδικούς σταθμούς 44,3 εκατομμύρια ευρώ και το 2012 για τους ίδιους παιδικούς σταθμούς και με περισσότερα παιδιά πλήρωσε 24,1 εκατομμύρια ευρώ. Οι γονείς ευχαριστημένοι και τα παράπονα ανύπαρκτα ή ελάχιστα.
Χρήσιμη υπενθύμιση: ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης είναι σφόδρα αντιμνημονιακός!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση