GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Rihanna στην Κρήτη και αλλού

Η Rihanna τον τελευταίο καιρό παίζει το ρόλο της βασίλισσας των φωτογραφίσεων στο Instagram. Όταν επισκέφτηκε τη Βόρειο Αφρική για το Diamo...

Η Rihanna τον τελευταίο καιρό παίζει το ρόλο της βασίλισσας των φωτογραφίσεων στο Instagram. Όταν επισκέφτηκε τη Βόρειο Αφρική για το Diamonds World Tour φρόντισε να φωτογραφηθεί σε ένα σαφάρι μόδας.



































Στη συνέχεια αντέγραψε το λουκ ενός πιγκουίνου και φωτογραφήθηκε με την θαλάσσια ζωή.


























Πρόσφατα όμως έκανε κάτι που δεν ενθουσίασε όλους: Φωτογραφήθηκε μπροστά από το τζαμί Sheikh Zayed Grand στο Abu Dhabi. Αν και εμφανίστηκε ντυμένη και μάλιστα φόρεσε Hijab, δεν κατάφερε να μην είναι σέξι. Φόρεσε κόκκινο κραγιόν και αυτό για τη RiRi είναι αρκετό.






























Αρκετοί followers της το βρήκαν «amazing», άλλοι πάλι την κατηγόρησαν ότι μετέτρεψε σε αξεσουάρ μόδας ένα θρησκευτικό ένδυμα. Ανεξάρτητα από τη γνώμη των followers, η διεύθυνση του Τζαμί αναγκάστηκε να ζητήσει από την Rihanna να φύγει και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Κέντρο προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι επισκέπτες εισέρχονται στο τζαμί με αξιοπρεπή τρόπο και να απέχουν από συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ιερότητα αυτού του τόπου θρησκευτικής λατρείας. Με το παρόν, το Κέντρο αναφέρεται σε ένα πρόσφατο περιστατικό, που αφορά μια τραγουδίστρια που ήρθε για μια ιδιωτική επίσκεψη στο τζαμί, σε μια πύλη που δεν είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τη διοίκηση του Κέντρου και χωρίς να δηλώσει ποια είναι. Έφυγε χωρίς να εισέλθει στο τζαμί, αφού της ζητήθηκε να το πράξει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχε βγάλει μερικές φωτογραφίες που δεν συμμορφώνονται με τους όρους και κανονισμούς για τη ρύθμιση των επισκέψεων κατά τρόπο που να συνάδει με την ιερότητα του χώρου.» Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τους φωτογράφους Steven Gomillion και Dennis Leupold οι οποίοι την ακολουθούν παντού. H Rihanna αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και φυσικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Το βράδυ ανέβασε και μια φωτογράφιση με ρούχα από τη συλλογή της για το River Island. Φωτογραφήθηκε στην Κρήτη. Φόντο: Το Αιγαίο και μια ελιά.
































Με τους ρυθμούς που κινείται, είναι αρκετά πιθανό σύντομα να έχει φωτογραφηθεί και στην Ακρόπολη.
lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση