GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕΣΩ SKYPE;

Η τελευταία της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες μπορεί να ήταν πριν απο τρια χρόνια,με την συμμετόχη της στην σείρα «Νησί», ωστόσο επ...

Η τελευταία της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες μπορεί να ήταν πριν απο τρια χρόνια,με την συμμετόχη της στην σείρα «Νησί», ωστόσο επιστέφει δυναμικά σε μια διεθνή παραγωγή, βάζοντας φωτία.
skafida-660
Λόγος για την Γιουλίκα Σκαφιδά, η οποία έκανε οντισιόν μέσω skype και επιλέχθηκε να συμμετέχει στο καστ τής ομώνυμης ταίνιας «Α lonely woman» του μεξικανού σκηνοθέτη Γιούβεν Καβάζος.
4
Η ίδια δηλώνει : «Είμαι συνδρομήτρια σε μια ιστοσελίδα με κινηματογραφικές παραγωγές που ετοιμάζονται ανά την υφήλιο. Έτσι έχω την ευκαιρία να ενημερώνομαι και να στέλνω βιογραφικά σε περίπτωση που με ενδιαφέρει κάτι. Στην ταινία υποδύομαι μια γυναίκα που κουβαλάει μηχανές και παίζει τα όπλα στα δάκτυλα».Gangster θα μάς την κάνετε την κοπέλα.
  1
2

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση