GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύργος: Εργαζόμενοι των Sprider στην Επιθεώρηση Εργασίας

Από την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων της Sprider σε όλη τη χώρα. Στον Πύργο, εργάζονταν 9 άτομα. ...


Από την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων της Sprider σε όλη τη χώρα. Στον Πύργο, εργάζονταν 9 άτομα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, βασικός λόγος αυτής της εξέλιξης...

ήταν η αδιάλλακτη στάση και η άρνηση των τραπεζών να συνεχίσουν την υφιστάμενη έως τώρα χρηματοδότηση.

Σημερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στην επιθεώρηση εργασίας λόγω της απολύσής τους και ζητησαν να μάθουν πληροφορίες σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης και πως θα διαφυλάξουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Ενημερώθηκαν απο τους αρμόδιους για την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων SPRIDER και οτι αύριο Τετάρτη 2/10/2013 τα στελέχη της επιχείρησης θα εχουν συνάντηση στο αρμόδιο Υπουργείο.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη στο υπουργείο οι υπάλληλοι του καταστήματος SPRIDER στον Πύργο θα βρεθούν παλι στην Επιθεώρηση εργασίας την Πέμπτη για να ενημερωθούν για τα νεότερα σχετικά με την επιχείρηση και το μέλλον τους.

iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση