GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα ώριμα έργα της περιοχής που είναι ώριμα για το ΕΣΠΑ. 3 έργα στην Ξάνθη, 17 στην Περιφέρεια

Στα 452 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός των 231 έργων που εμφανίζονται να είναι ώριμα και να εντάσσονται στο ΕΣΠΑ. Συγκεκριμέ...


Στα 452 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός των 231 έργων που εμφανίζονται να είναι ώριμα και να εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα τα 62 έργα βρίσκονται σε στάδιο ολοκλήρωσης (85% υλοποίηση σε όρους πληρωμών), τα 128 έργα παρουσιάζουν βαθμό υλοποίησης από 40% έως 85%, που σημαίνει ότι σταδιακά θα ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα του 2014 και τα 41 έργα έχουν αρχίσει πρόσφατα (υλοποίηση 40%) και χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωσή τους.
Η ενεργοποίηση ένταξης υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του στόχου «κάθε δήμος και έργο». Οι συναρμόδιοι υπουργοί συμφώνησαν στη σύσταση μεικτής επιτροπής η οποία θα παρακολουθεί την πρόοδο όλων των έργων.
Στους Δήμους της Περιφέρειας ΑΜΘ υπάρχουν 17 έργα, συνολικού προυπολογισμού 14 εκατ. ευρώ. 3 εκ των οποίων στην Ξάνθη, και πιο συγκεκριμένα αφορούν στους Δήμους Ξάνθης, Μύκης, Αβδήρων.
xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση