GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To PRESS-GR χορηγός επικοινωνίας στο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού "stART festival" που ξεκινά απόψε!

Διάβαση Τεχνών! …με προορισμό την Τέχνη!  3 – 31 Οκτωβρίου 2013  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:  Ελίζα Σολωμού  Καλλιτεχνική επιμέλεια:  Κα...

Διάβαση Τεχνών! …με προορισμό την Τέχνη! 

3 – 31 Οκτωβρίου 2013 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 
Ελίζα Σολωμού 
Καλλιτεχνική επιμέλεια: 
Κατερίνα Σταμούλη 
ΠαSάγιο 8 
Θεραπειών 8, Κολωνός 

Στην καρδιά της Αθήνας.
στην καρδιά του Φθινοπώρου.
ένα Φεστιβάλ κάνει την εμφάνισή του…

Μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν,
μπορεί το καλοκαίρι να έδωσε τη θέση του στο φθινόπωρο όμως…
τα καλύτερα ξεκινούν όταν όλα γύρω τελειώνουν!

Το φως είναι εκεί έξω και περιμένει εσένα!

Το θέατρο «ΠαSάγιο 8», που στη γλώσσα των σιδηροδρομικών σημαίνει διάβαση,
ανανεωμένο και άρτια εξοπλισμένο, υπό την νέα διεύθυνση της ηθοποιού Ελίζας Σολωμού, θα έχει την χαρά να φιλοξενήσει από 3 έως 31 Οκτωβρίου,

το νέο Φεστιβάλ της πόλης, το «stART festival».
Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού όπου θα κάνουν το δικό τους «πέρασμα» στην Τέχνη ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές, κινηματογραφιστές, μέσα από παραστάσεις, συναυλίες, μουσικοθεατρικά δρώμενα και ντοκιμαντέρ. Στόχος μας το δικό μας στέκι να γίνει ο δικός σου Πολυχώρος Έκφρασης και Πολιτισμού ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες να ταξιδέψουμε όλοι μαζί συνοδοιπόροι με προορισμό την Τέχνη!
Σε περιμένουμε λοιπόν,
με την πιο καλή μας διάθεση και το πιο μεγάλο μας χαμόγελο,
στο GRAND Opening του θεάτρου ΠαSάγιο 8,
στις 3 Οκτωβρίου (Θεραπειών 8 στον Κολωνό)
για να υποδεχτούμε το «stART festival»,
το νέο μέλος της οικογένειας του ΠαSάγιο 8!

Προσδεθείτε λοιπόν… Το ταξίδι ξεκινά!

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:
Αλεξάνδρα Κόνιακ
Αλέξης Πόνσε
Ανδρέας Ανδρούτσος
Άννα Καρλαύτη
Αντώνης Μποσκοΐτης
Άρης Γραικούσης
Αριστοτέλης Ρήγας
Βύρωνας Θεοδωρόπουλος
Γιάννης Ζερβός
Γιάννης Κ. Ιωάννου
Γιάννης Σιδηράς
Γιώργος Χρονάς
Γιώτα Γιάννα
Δημήτρης Σιβρής
Δημήτρης Χριστοφορίδης
Έλλη Πρόκου
Ερασμία Μάνου
Ηλίας Καλιαμπέτσος
Ηλίας Λιούγκος
Θάνος Δασκαλόπουλος
Θεολόγος Κάππος
Καλλιόπη Βέττα
Κώστας Πλιάκος
Λευτέρης Πουλιού
Λιάνα Καρριέρε Οικονομίδου
Μάνια Παπαδημητρίου
Μαρία Αλατσατιανού
Μαρία Κυριάκη
Μαριαλένα Οικονομίδου
Μικαέλλα Χριστοδουλίδου
Νέλλυ Κυριάκη
Νίκος Αρβανίτης
Χαρούλα Τσαλπαρά
Χρήστος Κουμούσης
Χρήστος Σύγγελος
Χρίστος Σερενές
Simone Mongelli

Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ σε όλες τις παραστάσεις και τις συναυλίες θα είναι 21:15.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ θα είναι 7€ ενιαίο εισιτήριο(Group 4 ατόμων, μειωμένο εισιτήριο: 5€/άτομο)

ΠαSάγιο 8

Θεραπειών 8, Κολωνός

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
stART Festival 

3/10 Πέμπτη
21:00 GRAND Opening

22:15 Συναυλία Αλεξάνδρα Κόνιακ

Στο πιάνο ο Χρίστος Σερενές

Ήχος: Παύλος Πανταζόπουλος

Στα 23 της χρόνια, η Αλεξάνδρα Κόνιακ έχει καταφέρει, παρά το νεαρό της ηλικίας της, να καταγράψει μια πλούσια μουσική πορεία. Μετράει πλήθος εμφανίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με την εκφραστικότητά της έχει καταφέρει να καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Ύστερα από επιτυχημένες συνεργασίες στο χώρο όπως με το συγκρότημα Stavento και τον Χρήστο Δάντη φέτος αποφασίζει να κάνει τις πρώτες της σόλο εμφανίσεις, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια σε ιδιαίτερες εκτελέσεις (από τη Nina Simone και τους Portishead μέχρι τη Βίκυ Μοσχολιού και την Ελένη Τσαλιγοπούλου), ενώ θα ακούσουμε και το πρώτο της digital single με τίτλο «Αριθμός 109», καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει.

Είσοδος ελεύθερη

6/10 Κυριακή


21:00 Α’ ΜΕΡΟΣ: Προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ
«Φλέρυ, τρελή του φεγγαριού» (2002) του Αντώνη Μποσκοΐτη.
Ένα κινηματογραφικό πορτραίτο της Φλέρυς Νταντωνάκη, της θρυλικής ερμηνεύτριας του ''Μεγάλου Ερωτικού'' του Μάνου Χατζιδάκι, στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες που τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της. Στην ημίωρη αυτή ταινία, που απόσπασε μεταξύ άλλων το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ στο 25ο φεστιβάλ Δράμας και Κρατικό Βραβείο Ποιότητας του ΥΠΠΟ, περιέχεται και το μοναδικό σωζόμενο οπτικό υλικό της Φλέρυς Νταντωνάκη.

21.30 Β’ ΜΕΡΟΣ:

Ο ποιητής Γιώργος Χρονάς διαβάζει μια αποκλειστική συνέντευξη της Φλέρυς Νταντωνάκη που του είχε παραχωρήσει το 1986 για το Δεύτερο Πρόγραμμα και που δημοσιεύθηκε στο τεύχος 101 της Οδού Πανός

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Ηλίας Λιούγκος, η ''φωνή'' του Μάνου Χατζιδάκι και ένας από τους συνθέτες που συνεργάστηκε η Φλέρυ Νταντωνάκη, θα ερμηνεύσει τραγούδια που σφράγισε η ίδια.

11/10 Παρασκευή

21.15 Συναυλία «Με τα μάτια της Γιώτας Γιάννα»

Ανδρέας Ανδρούτσος - μπουζούκι, κιθάρα

Δημήτρης Σιβρής – πλήκτρα

Ο Μάνος Χατζιδάκις την είχε χαρακτηρίσει ''Πασιονάρια της Εθνικής Οδού''.

Όποιος έχει την τύχη να δει αυτό το αγρίμι επί σκηνής να ροκάρει με τη φυσαρμόνικα και να ερμηνεύει τον ''Ποιητή'' του Καλδάρα σαν τραγουδίστρια του φλαμένκο, αντιλαμβάνεται πως έχει μια άλλη άποψη για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

Τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Ν. Μαυρουδή, Σ. Κραουνάκη, Α. Καλδάρα, Γ. Καραμπεσίνη, Σ. Ξαρχάκου και άλλων έντεχνων και λαϊκών συνθετών σε πρωτόγνωρες ερμηνείες από την κυρία Γιώτα Γιάννα.

12/10 Σάββατο

21:15 Μουσικοθεατρική παράσταση
«Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία»

Μάνια Παπαδημητρίου - κείμενα, τραγούδι

Άρης Γραικούσης - πιάνο, τραγούδι

Ζούμε σε μια χώρα που όλα γύρω μας λένε: «Θυμήσου… Τότε που… όπως γράφουν τα βιβλία… την παλιά την εποχή…. Τότε που οι γονείς μας ήταν στα θρανία… Όλα τότε ήταν πιο… κάπως… περισσότερο…» κι άλλα τέτοια συγκριτικά ,που βγάζουν πάντα σκάρτο το παρόν κι εμάς μαζί του.

Ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε λοιπόν μια φορά δίχως νοσταλγία… να θυμηθούμε τα γεγονότα χωρίς το εξιδανικευμένο χτες… όπως ακριβώς έγιναν… Είναι η δική μας η νεότητα που όπως αποχωρεί θέλει να κρατήσει όλα τα καλά και να μας αφήσει μόνο με τις λύπες; Και αν είναι παιχνίδι των αισθήσεων του παρόντος η μνήμη του καθενός, τότε τί είναι η περίφημη συλλογική μνήμη;

Όλα αυτά που μας μαθαίνανε στο σχολείο να αγαπάμε; Η ιστορία, η ποίηση, τα τραγούδια, οι ζωγραφιές. Όλα αυτά συνιστούν την έννοια της πατρίδας- όχι με την εθνικιστική έννοια - αλλά με την έννοια της ταυτότητας και της καταγωγής; Όλα αυτά που μοιάζουν να μετασχηματίζονται τα τρία τελευταία χρόνια σε κινούμενη άμμο και να αλλάζουν κάθε δευτερόλεπτο μπροστά στα μάτια μας ; Τι γίνεται με όλα αυτά που ακόμα κι αν λάθος μάθαμε να τα αγαπάμε… τώρα όμως έγινε και δεν αλλάζει;…

Γιατί η μνήμη είναι χημεία και όταν γράψει κάτι στην ψυχή του ενήλικα δεν ξεγράφει όσο κι αν το θέλουν οι εποχές. Τι θα κάνουμε λοιπόν με όλα αυτά; Με την κατάθλιψη που ελλοχεύει να μας ρίξει η σημερινή μιζέρια; Μήπως το μόνο που μένει να κάνουμε για να αντισταθούμε είναι Τέχνη; Να φτιάχνουμε δομές για να δικαιολογούμε αυτές τις μνήμες; Για μας αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αντέξουμε την πραγματικότητα…

13/10 Κυριακή

21:15 Ντοκιμαντέρ «Welcome to the Show»
Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου

Του Κώστα Πλιάκου & Αλέξη Πόνσε

Το Welcome to the show είναι μια καταγραφή της μουσικής κληρονομιάς του Σιδηρόπουλου όπως αυτή πέρασε στις επόμενες γενιές καλλιτεχνών και έφτασε ως τις μέρες μας. Είναι η παρουσίαση του καλλιτεχνικού αποτυπώματος ενός ανθρώπου που αποτέλεσε έμπνευση και άνοιξε το δρόμο για εκατοντάδες συγκροτήματα και τραγουδοποιούς.

Στην ταινία, λόγια του Παύλου ντύνονται με τα animation του Νίκου Μπλεμπουτζάκη, με γνωστές και ανέκδοτες φωτογραφίες, βίντεο, ποιήματα και τραγούδια του ερμηνευμένα από τον ίδιο ή άλλους καλλιτέχνες.

Συνεργάτες του, μουσικοκριτικοί και καλλιτέχνες που σφράγισαν με τη μουσική τους τις δεκαετίες του ’90 και του 2000 μιλούν για το έργο του Σιδηρόπουλου και την επιρροή του. Μεταξύ αυτών οι Μάκης Μηλάτος, Οδυσσέας Ιωάννου, Απροσάρμοστοι, Σπυριδούλα, Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Σπύρος Γράμμενος, Στάθης Δρογώσης, Υπόγεια Ρεύματα, Κώστας Φέρρης, Κωνσταντίνος Τζούμας κα.

14/10 Δευτέρα – Τρίτη 15/10

21:15 Παράσταση «Τρεις αδερφές μόνο…»

Από την Θεατρική Ομάδα «Theatercankill»

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Μαρία Κυριάκη

Παίζουν: Μικαέλλα Χριστοδουλίδου, Νέλλυ Κυριάκη, Έλλη Πρόκου

Κοστούμια-Σκηνικά-Μουσική επιμέλεια: Η ομάδα

Αν οι ηρωίδες του Τσέχωφ έρχονταν στο σήμερα, τι θα είχε μεσολαβήσει;

Οι τρεις αδελφές αλλιώτικες ίσως αλλά και ίδιες με τις προγιαγιάδες τους, ονειρεύονται για άλλη μια φορά να γυρίσουν στη Μόσχα, εργάζονται σκληρά, βιώνουν την απώλεια των ελπίδων τους και παραδίδονται στη μοίρα τους που διαρκώς τις θέτει αντιμέτωπες με έναν όμορφο αλλά ανάλγητο κι απρόβλεπτο κόσμο. Στην εκδοχή αυτή θα ανιχνεύσετε μόνο μια μακρινή ανάμνηση του σπιτιού των τριών αδελφών, θα δείτε τις σκιές των προγόνων να ζωντανεύουν μέσα από τις σκέψεις των μακρινών απογόνων τους, θα δείτε και πάλι την ελπιδοφόρα αγωνία της Ειρήνας, την καρτερικότητα και την υστερία της Όλυας, την πλήξη και τον ερωτισμό της Μάσσας αλλά τώρα σε τόπο ξένο, την Ελλάδα της κρίσης, που φλέγεται όπως φλέγονταν κάποτε η πόλη τους , αφήνοντας πίσω στάχτες και γκρεμισμένα όνειρα, αφήνοντας επίσης ελπίδες για ένα αύριο, εκατό διακόσια χρόνια μετά, που άνθρωποι επιτέλους θα έχουν κερδίσει την ευτυχία και θα έχουν κατακτήσει την πρόοδο.

Προς τιμήν του Τσέχωφ που λάτρευε την κωμωδία, στη διασκευή μας υπάρχει έντονο το στοιχείο του χιούμορ κι οι κωμικές ανατροπές.

17/10 Πέμπτη – 18/10 Παρασκευή

21:15 Παράσταση Stand up ECONOMY

Σύνθεση – Σκηνοθεσία – Παρουσίαση: Νίκος Αρβανίτης

Ο ηθοποιός Νίκος Αρβανίτης συναντά, συνθέτει και ανασυνθέτει τον συναρπαστικό λόγο του Αμερικάνου οικονομολόγου Rick Wolff σε μια ιδιότροπη αφήγηση για την οικονομική κρίση στις ΗΠΑ. Γιατί, πολλές φορές, η απόλαυση κρύβεται όχι μόνο στην συγκίνηση, αλλά και στην σκέψη!! Άλλωστε σκοπός του θεάτρου ίσως είναι, τελικά, να καταφέρουμε να διατυπώσουμε το βασικότερο των ερωτημάτων: «Με ποιο τρόπο ζούμε;»

19/10 Σάββατο

21:15 Συναυλία Θεολόγος Κάππος

Στο πιάνο ο Λευτέρης Πουλιού.

Ο νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Θεολόγος Κάππος θα παρουσιάσει στις 19 Οκτωβρίου στο θέατρο ΠαSάγιο 8 τραγούδια από την πρώτη προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Υπόγεια Διάβαση» καθώς και επιτυχίες αγαπημένων καλλιτεχνών της έντεχνης και της ροκ ελληνικής μουσικής σκηνής.

20/10 Κυριακή

21:15 StandupComedy με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης σας προσκαλούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο θέατρο ΠαSάγιο 8 στον Κολωνό για μια βραδιά Stand up comedy. Θα πέσουν τα τσιμέντα λέμε.

24/10 Πέμπτη

21:15 Συναυλία «Το παιδί του καλλιτέχνη»
Τρία παιδιά καλλιτεχνών
Τρεις καταθέσεις ψυχής…

Τρεις γυναίκες με ξεχωριστή πορεία…

Θα μας ταξιδέψουν σε ήχους… έντεχνου, ροκ, τζαζ… σε μια βραδιά… αφιερωμένη στο καλό ελληνικό και ξένο τραγούδι…

Ερμηνεύουν:
Ερασμία Μάνου
Λιάνα Καρριέρε Οικονομίδου
Και η τραγουδοποιός Μαριαλένα Οικονομίδου
Σε τραγούδια δικά της καθώς και άλλων δημιουργών…
Παίζουν: πιάνο Χρήστος Κουμούσης
κιθάρα Γιάννης Ζερβός

25/10 Παρασκευή

21:15 Συναυλία Μουσική αυλή «ΣΜΥΡΝΗ»
Χαρούλα Τσαλπαρά – πιάνο, τραγούδι
Ηλίας Καλιαμπέτσος – βιολί
Χρήστος Σύγγελος – ούτι, τραγούδι

Σχεδόν ένας αιώνας πέρασε από την καταστροφή της Σμύρνης… H μουσική και το άρωμά της όμως, μας περιτριγυρίζουν ακόμη και σήμερα. Μετά την καταστροφή, πολλοί μουσικοί της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν στα ελληνικά αστικά κέντρα. Επόμενο ήταν, οι ίδιοι και ο εξαιρετικά περίπλοκος πολιτισμός τους να «παντρευτούν» με τη μουσική και τα ήθη των Ελλήνων. Καρπός της ένωσης αυτής, είναι η παραγωγή και φωνογράφηση αναρίθμητων λαϊκών τραγουδιών, ο απόηχός των οποίων επηρεάζει βαθιά τη λαϊκή μας μουσική μέχρι και σήμερα.

Η μουσικολόγος και πιανίστα Χαρούλα Τσαλπαρά, αναζητά το χρώμα αυτής της εποχής, επιμένοντας πολύ στην ακριβή απόδοση των πρώτων εκτελέσεων των τραγουδιών, συντηρώντας τους ίδιους τόνους, το ύφος και την ενορχήστρωση. Μαζί της, ο Ηλίας Καλιαμπέτσος, ένας από τους πιο ατμοσφαιρικούς βιολιστές και ο Χρήστος Σύγγελος στο ούτι, ολοκληρώνουν το αυθεντικό σμυρναίικο…

26/10 Σάββατο

21:15 Συναυλία KANTU KORPU «Το τραγούδι του σώματος»

Το πρώτο ελληνικό συγκρότημα body music

Simone Mongelli - κρουστά, φωνή, body percussion

Θάνος Δασκαλόπουλος - κλακέτες, φωνή, body percussion

Μαζί τους η Μαρία Αλατσατιανού – τραγούδι

Body music είναι η χρήση του σώματος ως μουσικό όργανο, δηλαδή πιθανόν η πιο αρχαία μορφή μουσικής, η οποία αναβιώνει σήμερα σε ένα μεγάλο κίνημα παγκοσμίως.

Από το 2008 οι KantuKorpu (κάτι σαν “το τραγούδι του σώματος” στα βλάχικα) ανοίξανε την ελληνική “σκηνή” αυτού του διεθνούς καλλιτεχνικού ρεύματος, και την αντιπροσωπεύουν τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους, το IBMF (International Body Music Festival).

Ο Θάνος Δασκαλόπουλος, κλακετίστας, και ο Simone Mongelli, κρουστός, δημιούργησαν ένα μοναδικό μείγμα, όπου από τη μια χρησιμοποιούν ο καθένας τη δεξιοτεχνία του και από την άλλη συναντώνται στο body music. Μεγάλη σημασία στην παράσταση έχει το φωνητικό στοιχείο, και έτσι προέκυψε η συνεργασία με την τραγουδίστρια Μαρία Αλατσατιανού.

Το σχήμα έχει ως αφετηρία τους παραδοσιακούς ελληνικούς δρόμους, όπως τα μακεδονίτικα μονόμετρα Πουστσένο, Πατρούνινο και Πουσνίτσα, τραγούδια από την Θράκη και τη Μικρά Ασία ή το Ρεμπέτικο, ενώ δε λείπουν και άλλες "τολμηρές" προσεγγίσεις άλλων παραδόσεων, όπως της νοτιοιταλικής. Το τελικό σκηνικό ολοκληρώνεται με την παρουσίαση πρωτότυπων συνθέσεων και την χορογραφική επιμέλεια της παράστασης.

Οι KantuKorpu έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα, Ιταλία, ΗΠΑ και Τουρκία, έχουν συνεργαστεί με τα Κίτρινα Ποδήλατα και άλλους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως και με τους MaxPollak, Keith Terry, LeelaPetronio και άλλους διεθνείς καλλιτέχνες της body music.

27/10 Κυριακή

21:15 Συναυλία 1963-2013: Μια γέφυρα στο φως

Ο Γιάννης Σιδηράς συναντά την Άννα Καρλαύτη και μαζί παρουσιάζουν διασκευές γνωστών Ελλήνων συνθετών αλλά και τραγούδια του πρώτου με κοινωνικοπολιτικό χαρακτήρα.
Μια κιθάρα, ένα πιάνο, δυο φωνές.

31/10 Πέμπτη
Closing


21:15 Συναυλία Καλλιόπη Βέττα

Στο πιάνο ο Γιάννης Κ. Ιωάννου

Με τα ωραιότερα τραγούδια τους θα μας ταξιδέψουν, η μαγευτική φωνή της Καλλιόπης Βέττα και το πιάνο του γνωστού συνθέτη και παραγωγού Γιάννης K. Ιωάννου.

Τραγούδια από το νέο τους δίσκο, με τίτλο «Ξαφνική βροχή», αγαπημένα τραγούδια από παλαιότερους δίσκους τους, αλλά και με μια ανθολογία τραγουδιών από συνθέτες και τραγουδοποιούς παλαιότερους και νεότερους, θα μας συντροφέψουν για μια παράσταση, γεμάτη αρώματα και αναμνήσεις …

Η φωνή της Καλλιόπης έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις ωραιότερες και πιο μελωδικές ανάμεσα στους τραγουδιστές της γενιάς της. Με διακρίσεις και συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι της, η Καλλιόπη κρατάει την έντεχνη μουσική ψηλά και μας δείχνει νέους μουσικούς δρόμους.

Η Καλλιόπη Βέττα είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό από τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της στο «Κονσέρτο για μια Φωνή», «Νυχτερινό Παζάρι στο Μαρακές», στο «Στο Λιβυκό», «Η ζωή είναι ωραία», στα τραγούδια των προσωπικών της δίσκων: «Στη χώρα των Ασμάτων», «Στο Φως», «Καλειδοσκόπιο», «Horizon», «Best of Kalliopi Vetta» καθώς επίσης και από τις πολλές προσωπικές της συναυλίες, αλλά και τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μάριο Φραγκούλη, την Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και πολλούς άλλους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

H καλλιτεχνική επιμέλεια τoυ προγράμματος ανήκει στον Γιάννη Κ. Ιωάννου, ένας ιδιαίτερα αγαπημένος συνθέτης και μουσικός, που έχει γράψει και ενορχηστρώσει κορυφαία τραγούδια πολλών ερμηνευτών και έχει συμπράξει με μεγάλες ορχήστρες και ερμηνευτές.

Επικοινωνία του κοινού με το Φεστιβάλ: 
ΠαSάγιο 8, Θεραπειών 8, Κολωνός, τηλ. 210 5157451, 6984974265 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση / αναμετάδοση 
Καλλιτεχνική επιμέλεια, Πληροφορίες Τύπου 
Κατερίνα Σταμούλη, katerinayes@gmail.com

1 σχόλιο

  1. ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...

    Η θεωρία της εξέλιξης, η θεωρία της σχετικότητας, η θεωρία των τριών κόσμων, η θεωρία του χάους, η θεωρία των παιγνίων, η θεωρία των πάντων και χορδών...

    Μα πάνω από όλες στην κορυφή της πυραμίδας του Έβερεστ, δίπλα στον Θεό, δεξιώς του Πατρός, η «Θεωρία των Θεωριών»:

    Η «Θεωρία των Άκρων» Του Παχέος Εντέρου!

    H Αυτού Ευκοιλιότης Θεωρία Των Πορδών, η οποία εθεμελιώθη επί εμπεριστατωμένης ανάλυσης κοπράνων, που ευρέθησαν από την αρχαιολογική σκαπάνη σε κρυφή, απόκρυφη, υπόγεια χέστρα, κάτωθεν της χρυσοποίκιλτης επιφανείας των χειμερινών ανακτόρων του Αυτοκράτορα Μάξιμου Ζαππείου, ο οποίος την εποχή των μεγάλων επανεκκινήσεων, κατά τας μανούβρας να «ρικαβάρει» (recovery) τις χασούρες εκ των αγοροπωλησιών των πατρίων εδαφών, εβλήθη εξ ακατασχέτου ακρατείας κι εκ του άφθονου σκατού, εξεκωλώθη κι εφλομώθη κι εστουμπώθη η οσμοπαγίς του καθικιού, της αυτού μεγαλειότητος και τοιουτοτρόπως ήρθε στο φως το πιο «σαξές» χέσιμο στην ιστορία της χαμένης αυτοκρατορίας!

    Η θεωρία των πορδών, ισάξια κι ανωτέρα των μαρμάρων του Παρθενώνα, θα ξεσκονιστεί, θα φρεσκαριστεί και θα εκτεθεί, ως της αξίζει, στο νέο μουσείο της Ακρόπολης, όπου το εκ Μεσσήνης αφοσιωμένο προσωπικό, θα της διατηρεί ζεστή κι αχνιστή τη μπόχα, ως κόρην οφθαλμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση