GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10+1 πράγματα που μπορεί και να μην ξέρεις για το αιδοίο. Το… γνωστό

Ανοίξαμε βιβλία, βρήκαμε έρευνες, διαβάσαμε στατιστικά και μοιραζόμαστε τη γνώση μαζί σας.

Ανοίξαμε βιβλία, βρήκαμε έρευνες, διαβάσαμε στατιστικά και μοιραζόμαστε τη γνώση μαζί σας.

Πού πάει το ταμπόν όταν χαθεί; Ποια είναι η καλύτερη μέρα και ώρα για να έχεις οργασμό; Πόσα λεπτά παίρνει σε μία γυναίκα για να δει τον Big O! φαντάρο; Αυτά και άλλα πολλά αναλύουμε αγαπημένες αναγνώστριες (και αναγνώστες) στο σημερινό μας πόνημα. Κάνουμε δουλίτσα λέμε, και μιλάμε με αποδείξεις και ονόματα. Μετά από αυτό θα κοιτάτε εκεί χαμηλά (ναι εκεί που έλεγε και η Άντζυ ότι καίγεται πολύ και θέλει να νιώσει το φιλί) και θα τα βλέπετε όλα με άλλο μάτι.

Με τους κοιλιακούς μπορείς να έρθεις σε οργασμό




Βεβαίως! Υπάρχει και λέξη μάλιστα γι αυτό το φαινόμενο: “Coregasm”. Πολλές γυναίκες έχουν δηλώσει πως κάνοντας κοιλιακούς έχουν έρθει σε οργασμό. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι κλειτοριδικές δονήσεις μπορεί να ενεργοποιηθούν όταν οι γυναίκες πιέζουν προς τα κάτω τους μύες της πυέλου, ενώ ταυτόχρονα πιέζουν τους μηρούς τους και σηκώνουν τα πόδια τους.
Ένα γιαούρτι την ημέρα το μικρόβιο το κάνει πέρα




Το Lactobacillus είναι ένα βακτήριο που κρατά υπό έλεγχο τα κακά βακτήρια από τον κόλπο. Όταν ο αριθμός του συγκεκριμένου βακτηρίου πέσει, τότε αρχίζουν οι επιθέσεις από διάφορους κακούς τύπους όπως είναι το E.coli και έχεις αυτό που λέμε…μια φαγούρα. Τρώγοντας προβιοτικό γιαούρτι ενισχύεις το Lactobacillus και διατηρείς τη χημική ισορροπία εκεί χαμηλά.
Χάνεται ω ρε φιλενάδα το ταμπόν;




Αν δεν είναι στη θέση του, μη νομίζεις ότι μπορεί να το έχει καταπιεί κάποια μαύρη τρύπα. Ο κόλπος είναι σαν μία κάλτσα, το μήκος του δεν ξεπερνά τα 18 εκατοστά, και τελειώνει σε μία μικροσκοπική οπή, όπου μόνο το σπέρμα μπορεί να γλιστρήσει μέσα.
Μα που πήγε το άρωμα φρεσκάδας;




Το ότι το αιδοίο πρέπει να μυρίζει σαν ένα μπουκέτο ανθισμένων γιασεμιών είναι κατασκεύασμα διαφημιστών, γιατί πολύ απλά δεν μυρίζει έτσι. Κάθε γυναίκα έχει το δικό της μοναδικό άρωμα, το οποίο είναι τέτοιο ώστε να ελκύει τους άντρες. Άσε λοιπόν το ψέκασμα με λεβάντες και άγριες ορχιδέες για κάτι πιο φυσικό. Αν ωστόσο, καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά και στο αέρα υπάρχει μία εσάνς (πώς να το πω κομψά….) τσιπούρας που έχει μείνει εκτός ψυγείου τρεις μέρες, τότε ίσως να την έχεις πάθει τη μόλυνσή σου και να χρειάζεται να επισκεφτείς το γιατρό σου.
Το σημείο G ήταν κάτι άγνωστο μέχρι τη δεκαετία του 40




Το ανθρώπινο είδος ζούσε μέσα στο σκοτάδι μέχρι εκείνη την ημέρα, όπου ο πατέρας της γυναικολογίας, Dr Ernest Granfenberg, προσδιόρισε την ερωτογενή ζώνη γνωστή πλέον ως σημείο G και φώτισε και τους υπόλοιπους. Ωστόσο, το όνομα “G” του δόθηκε το 1982 και η ακριβή του θέση βρέθηκε το 2008 από Ιταλούς επιστήμονες. Αυτό θα πει καθυστέρηση.
Το σημείο G δεν το έχουν όλες οι γυναίκες




Ενός λεπτού σιγής για τις εκατομμύρια γυναίκες του πλανήτη που ψάχνουν το G τους και δεν το βρίσκουν, γιατί πολύ απλά δεν έχουν. Υπερηχογραφήματα αποκάλυψαν ανατομικές διαφορές σε γυναίκες που έχουν βιώσει κολπικούς οργασμούς και σε άλλες που στάθηκαν άτυχες. Αλλά ακόμα και στις εξετάσεις αίματος οι πρώτες είχαν υψηλότερα επίπεδα χημικών ουσιών που συνδέονται με τη σεξουαλική λειτουργία σε σύγκριση με τις δεύτερες.
Το αιδοίο δεν βγαίνει σε μεγέθη




Εκτός και αν μία γυναίκα είναι ακόμα παρθένα ή είχε μία τραυματική εμπειρία γέννας με πολλά παιδιά, να ξέρεις πως κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ανατομικές διαφορές στα κολπικά κανάλια. Το να είναι κάτι πιο στενό ή πιο χουχουλιάρικο είναι συνήθως θέμα λίπανσης – αν υπάρχει μπόλικη τότε δεν υπάρχει και αρκετή τριβή, αν πάλι δεν υπάρχει νομίζεις πως ο σύντροφός σου άλλαξε το πέος του με ένα Magnum. Γι αυτό, αν είσαι της ξηρασίας να έχεις πάντα στο συρτάρι δίπλα σου ένα λιπαντικό. Αν πάλι έχεις τη θάλασσα μέσα σου, τότε με μία πετσετούλα θα πάρεις τα πολλά πολλά.
Το θέλεις το μισαωράκι σου για να έρθεις σε οργασμό




Α να τα λέμε αυτά. Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως η μέση γυναίκα χρειάζεται 27 λεπτά για να ρίξει τους θεαματικούς τίτλους τέλους στην απόλαυσή της.
Σάββατο, στις 10:34 μ.μ. αναστενάζουμε




Και όμως! Αυτή είναι η μέρα και η ώρα όπου οι περισσότερες γυναίκες έρχονται σε οργασμό. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ειδικοί. Αυτοί ξέρουν.
Ο οργασμός είναι καλύτερος και από Depon




Η δικαιολογία “όχι σήμερα μωρό μου…έχω πονοκέφαλο” δεν φτουράει. ο λόγος είναι πως όταν έχεις οργασμό, το σώμα σου απελευθερώνει μία γενναία ποσότητα εγκεφαλικών χημικών που σε κάνουν να νιώθεις καλά (αυτοί που ξέρουν τα ονομάζουν ενδορφίνες). Τι σημαίνει αυτό; Πονοκέφαλος καπούτ. Το έχει δείξει και έρευνα στο Ιλινόις, όπου 52 γυναίκες με ημικρανίες μπήκαν κάτω από το μικροσκόπιο και όταν ήρθαν σε οργασμό οι 16 ένιωσαν καλύτερα και οι 8 θεραπεύθηκαν.
Δεν χρειάζεσαι κανένα συνεργείο καθαρισμού




Τα γεννητικά σου όργανα έχουν ένα αξιοθαύμαστο σύστημα αυτόματης μπουγάδας. Το αιδοίο και ο κόλπος παράγουν κατά μέσο όρο ένα τέταρτο με μισό κουταλάκι του γλυκού κολπικό έκκριμα κάθε 8 ώρες. Το μεγαλύτερο ποσοστό της κολπικής έκκρισης είναι τραχηλική βλέννη, η οποία εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και βοηθά να διατηρηθεί μία κατάλληλη ισορροπία οξέος στον κόλπο, όπου εμποδίζει τα κακά βακτήρια να “ανθίσουν”. Όλα αυτά τα προϊόντα που υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής σου είναι αχρείαστα. Αρκεί το νερό και ένα σαπούνι με ισορροπημένο pH (χωρίς αρώματα και χρώματα).

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση