GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

18 μήνες φυλακή και 100.000€ πρόστιμο στον δήμαρχο Κηφισιάς και τον mr Jumbo...

ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΔΑΣΟΣ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΑΠ. ΒΑΚΑΚΗ.  Με «βαριά καμπάνα», έληξε  μετά από 5 ώρες συνεδρίαση το δικαστήρ...

ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΔΑΣΟΣ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΑΠ. ΒΑΚΑΚΗ.

 Με «βαριά καμπάνα», έληξε  μετά από 5 ώρες συνεδρίαση το δικαστήριο που έκρινε την μήνυση που είχε κατατεθεί από το δασαρχείο Πεντέλης εις βάρος του δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη και του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo.
 Όλη η υπόθεση ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία κατοίκων της περιοχής Κοκκιναρά προς το δασαρχείο Πεντέλης για το μπάζωμα δάσους 4 στρεμμάτων από τις εκσκαφές που γινόντουσαν προκειμένου να φτιαχτεί η πισίνα 700τμ στην βίλα του ιδιοκτήτη των Jumbo! 
Oι κατηγορούμενοι προσπάθησαν για δεύτερη φορά να πάρουν αναβολή αλλά ο πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν καταπέλτης εις βάρος τους, αρνούμενος το αίτημά τους. Η ακροαματική διαδικασία απέδειξε ότι ο δήμαρχος Κηφισιάς ήταν γνώστης του γεγονότος από το πρώτο φορτηγό που ξεφόρτωνε στο δάσος πρώην κτήμα Ηλιοπούλου. Εκτός από την βαριά καμπάνα των 18 μηνών το δικαστήριο επέβαλε και πρόστιμο 100.000€ για τον καθένα. Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση.
Ο θαμών των δικαστηρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση