GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έγινε στο Air Force 1 την 21η Νοεμβρίου 1963;

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιστορικού William Manchester, o John F. Kennedy και η Πρώτη Κυρία Jackie έκαναν σεξ μέσα στο προεδρι...


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιστορικού William Manchester, o John F. Kennedy και η Πρώτη Κυρία Jackie έκαναν σεξ μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One, μόλις μία ημέρα πριν ο πρόεδρος δολοφονηθεί στο Τέξας, στις 21 Νοεμβρίου 1963. Ο ιστορικός έκανε τον υπαινιγμό στο βιβλίο του το 1967, “The Death of a President".
Ο Manchester, που πέθανε το 2004, αποκάλυψε ότι ο JFK έκανε έρωτα με την Jackie μέσα στο Air Force One στη διάρκεια της πτήσης από το Σαν Αντόνιο στο Χιούστον, το απόγευμα της 21ης Νοεμβρίου 1963. "Δεν περικλείεται στο βιβλίο" είχε πει ο Manchester, ενώ υπαινίχθυηκε την επαφή στις σελίδες του βιβλίου του: "Η κοινή τους ζωή τώρα ήταν γεμάτη τρέξιμο, αλλά αυτή ήταν η τελευταία στιγμή ηρεμίας τους. Η τυραννία των γεγονότων και η εξάντληση θα έρχονταν ενώ ολοκλήρωναν τον γύρο των 200 μιλίων στο Χιούστον. Βασικά, δεν είχαν ούτε μία ώρα. Στο αεροπλάνο η επαφή τους πήρε μόλις 45 λεπτά. Δεν μπορούσαν να μείνουν μόνοι για πολύ, ήταν περιορισμένοι σε μία μικροσκοπική μπλε καμπίνα, 30.000 πόδια πάνω από τις πράσινες εκτάσεις του Τέξας. Ο χρόνος τους είχε τελειώσει. Ο πρόεδρος βγήκε από το αεροπλάνο με φρεσκοπλυμένο πουκάμισο".
Στη σελίδα 665 ο Manchester έκανε για δεύτερη φορά υπαινιγμό στη σεξουαλική επαφή του προέδρου με τη σύζυγό του: "4:52 το απόγευμα. Το AF1 απογειώνεται από το Kelly Field. Τελευταίες στιγμές ηρεμάις για τον JFK και την JBK”.
Η Jackie, που πέρασε αρκετές ώρες με τον Manchester, του αποκάλυψε το 1964 αναρίθμητες λεπτομέρειες για τη δολοφονία του συζύγου της αλλά και την επαφή της με τον πρόεδρο στον αέρα. Ο Manchester παραδέχθηκε ότι άκουσε με ευφημισμούς αυτήν την ιστορία προκειμένου να συμπεριλαβει το υλικό στο βιβλίο του. Ωστόσο, η Jackie πρόβαλε έντονες ενστάσεις σε αρκετά εδάφια, θεωρώντας ότι "τους λείπει το γούστο και παρουσιάζουν διαστρεβλωμένα" τα πράγματα κι έτσι τον μήνυσε το 1966 για αθέτηση συμβολαίου.
Σύμφωνα με τη νομική συμφωνία, το δικαστήριο έδωσε στην ίδια και τον Bobby Kennedy το δικαίωμα για τελική έγκριση του κειμένου, ενώ επιπλέον αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου καταστράφηκαν και ο Manchester συμφώνησε να εξαφανίσει όλο το ερευνητικό του υλικό στο οποίο η Jackie διατύπωνε τις αντιρρήσεις της αλλά και να επιστρέψει τις 10ωρες ηχογραφημένες συνεντεύξεις που σφραγίστηκαν στο John F. Kennedy – Προεδρική Βιβλιοθήκη και Μουσείο. Αυτή η δικαστική απόφαση θα έχει ισχύ 100 χρόνια κι έτσι το κοινό θα μπορέσει να διαβάσει και να ακούσει τα αρχεία και ντοκουμέντα του ιστορικού ερευνητή το 2067.
ΠΗΓΗ: NEW YORK POST

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση