GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ζω ένα μεγάλο θαύμα»

Για την μεγάλη έκπληξη που ένιωσε όταν ήρθε η εγκυμοσύνη και για τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί μίλησε η Μαριάντα Πι...

Για την μεγάλη έκπληξη που ένιωσε όταν ήρθε η εγκυμοσύνη και για τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη στο περιοδικό «ΕΓΩ».

«Ζω ένα μεγάλο θαύμα. Το αγοράκι μου θα γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Η ίδια ανέφερε ότι έμαθε τυχαία για την εγκυμοσύνη της και εξομολογήθηκε πως ένα γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης.

«Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό. Αρχικά σοκαρίστηκα. Χάρηκα πολύ αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν είχα πολλές ελπίδες να μείνει στη ζωή. Λόγω της φύσης του προβλήματός μου, ήταν αδύνατο να μείνω έγκυος, και σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα κατάφερνα να το κρατήσω», είπε. Και συμπλήρωσε: «Οι πιθανότητες να επιβιώσει το έμβρυο ήταν 30%. Στο τέλος του τέταρτου μήνα ο γιατρός μας είπε ότι μπορούμε πια να χαρούμε γιατί το μωράκι μας είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο».

Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση