GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Οικογενειακό ... εμπόριο ναρκωτικών

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, με τη σύλλη...

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη τριών αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, ηλικίας 49, 20 και 19 ετών (πατέρας-γιοι), οι οποίοι σκόπευαν να διοχετεύσουν σε στέκια τοξικομανών, ποσότητα κάνναβης που ανέρχεται στα (35) κιλά περίπου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από συστηματική συλλογή στοιχείων για τη δράση του κυκλώματος, το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα -φανοποιείο, στην περιοχή των Διαβατών, ιδιοκτησίας του 49χρονου, εντός του οποίου βρίσκονταν ο 19χρονος και ο 20χρονος, όπου εντός του χώρου καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

24 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 34 κιλών και 847 γραμμαρίων,

1 μικρόδεμα κάνναβης βάρους 2,8 γραμμαρίων,

1 μικρόδεμα κοκαΐνης, βάρους 2,5 γραμμαρίων,

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

4 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και το χρηματικό ποσό των 2.105 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η πλειοψηφία των προαναφερόμενων -24- δεμάτων κάνναβης, βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένα σε φούρνο βαφής αυτοκινήτων.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των ανωτέρω στην περιοχή της Μενεμένης, όπου και συνελήφθη ο 19χρονος, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 11.280 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και (1) κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε ο 19χρονος για τις παράνομες συναλλαγές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση