GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρόσωπο του Τσάβες... εμφανίστηκε στο μετρό της Βενεζουέλας

«Και μόνο που σας το λέω, ανατριχιάζω». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο τα όσα του μετέφερ...

«Και μόνο που σας το λέω, ανατριχιάζω». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο τα όσα του μετέφεραν οι εργάτες που έσκαβαν στο μετρό του Καράκας: στον τοίχο μιας σήραγγας εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ούγκο Τσάβες.

Ο Μαδούρο βρέθηκε στο εργοτάξιο για τη γραμμή 5 του μετρό της πρωτεύουσας. Ξαφνικά τον πλησίασαν οι εργάτες και του έδειξαν τη φωτογραφία που είχαν τραβήξει με ένα κινητό.

Στον τοίχο της σήραγγας υπήρχε το περίγραμμα ενός προσώπου, που δεν ήταν άλλο από αυτό του Τσάβες.

«Ο Τσάβες είναι παντού, ο Τσάβες είμαστε όλοι» συνέχισε συγκινημένος ο Μαδούρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ούγκο Τσάβες πέθανε τον Μάρτιο σε ηλικία 58 ετών μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

newsbomb

1 σχόλιο

  1. Η δολοφονία των 2 νέων στην Αθήνα αλλάζει το πολιτικό σκηνικό. Αν δεν βρεθούν άμεσα οι δολοφόνοι, όπως στη περίπτωση της Νίκαιας, τότε η κυβέρνηση θα έχει υποστεί ένα βαρύτατο πλήγμα και θα έχει ηρωοποιήσει, ακόμα μια φορά, την Χ.Α. Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης θα θεωρήσει ηθικούς υπαίτιους για τις σημερινές δολοφονίες την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, γιατί στοχοποίησε όλα τα μέλη της Χ.Α, χαρακτηρίζοντάς την συλλήβφην "εγκληματική οργάνωση".
    Μέσα στο κλίμα φορομπηχτικής πολιτικής με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, οι σημερινές στυγνές δολοφονίες θα ανεβάσουν στα ύψη την εκλογική απήχηση της Χ.Α, γιατί θα φανεί ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αν ο κοριός της ΕΥΠ και η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν βρουν τους ενόχους, όπως δεν τους έχουν βρει στη περίπτωση της Μαρφίν, τότε η Χ.Α θα πιάσει στις ευρωεκλογές ποσοστά άνω του 25% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση