GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν για διαρρήξεις σε Άρτα και Καβάλα

Γρήγορος σαν… αστραπή ήταν ο 28χρονος διαρρήκτης που πρόλαβε μέσα σε λίγα λεπτά να διαρρήξει διαδοχικά τέσσερα σπίτια στην π...

Γρήγορος σαν… αστραπή ήταν ο 28χρονος διαρρήκτης που πρόλαβε μέσα σε λίγα λεπτά να διαρρήξει διαδοχικά τέσσερα σπίτια στην πόλη της Άρτας, παραβιάζοντας παράθυρα και μπαλκονόπορτες! Δεν ήταν, όμως, αρκετά γρήγορος για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η ταυτοποίηση του δράστη έγινε σε χρόνο ρεκόρ και οι αστυνομικοί έκαναν… επίσκεψη στο σπίτι του, όπου τον συνέλαβαν μπροστά σε χρυσά κοσμήματα, διάφορα τιμαλφή, πορτοφόλια γεμάτα χρήματα και κάρτες ανάληψης χρημάτων, καθώς και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών που είχε κλέψει νωρίτερα. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο 28χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 10,88 γραμμάρια ηρωίνης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Ένας γείτονας αντιλήφθηκε το νεαρό διαρρήκτη που διέρρηξε ένα σπίτι στην Καβάλα και έκλεψε τρία εργαλεία και ένα μπρελόκ με κλειδιά και έδωσε σαφή περιγραφή του στην Αστυνομία. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν γρήγορα τον 19χρονο Έλληνα δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρήξει νωρίτερα άλλα δυο σπίτια και είχε κλέψει δύο εργαλεία, ένα φακό, ένα κόσμημα και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση