GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλω το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία»

Έχουν περάσει 47 χρόνια από τη μοναδική φορά που η Αγγλία κατάφερε να γευτεί το νέκταρ της κατάκτησης ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γο...


Έχουν περάσει 47 χρόνια από τη μοναδική φορά που η Αγγλία κατάφερε να γευτεί το νέκταρ της κατάκτησης ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γουέιν Ρούνεϊ, δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να μπορέσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της «Γηραιάς Αλβιώνας» να πανηγυρίσει ξανά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
«Θέλουμε να προσπαθήσουμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε αυτό που καμιά ομάδα δεν έχει πετύχει από το 1966. Αυτός είναι ο στόχος μας και ελπίζουμε να τον κατακτήσουμε», δήλωσε στο site της αγγλικής ομοσπονδίας ο επιθετικός της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Ήταν ένας δύσκολος προκριματικός όμιλος, αλλά καταφέραμε να τον περάσουμε αήττητοι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την κατάληξή του» συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Ρούνεϊ.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση