GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απών ο Καραμανλής, «όχι» ο Παπανδρέου για την αδειοδότηση των καναλιών...

Με την καταψήφιση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, την καταψήφιση του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη, και την ...

Με την καταψήφιση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, την καταψήφιση του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη, και την απουσία του έτερου πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ολοκληρώθηκε η ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά στην αδειοδότηση των καναλιών.
Χαρακτηριστικό της ψηφοφορίας ήταν επίσης η απουσία των περισσότερων βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της, Φώτη Κουβέλη. Συγκεκριμένα απόντες ήταν οι κκ Πανούσης, Ψαριανός, Φούντα, Κυρίτσης και η κα Μαρία Ρεπουση.
Επίσης στα αξιοσημείωτα της ψηφοφορίας είναι η απουσία των βουλευτών της ΝΔ κ. Νικήτα Κακλαμάνη και κ. Βύρωνα Πολύδωρα. Επιπλέον καταψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Μίμης Ανδρουλάκης. Από την ψηφοφορία ήταν απόντες και οι κ Σαμαράς και Βενιζέλος.
Το άρθρο του νομοσχεδίου τελικά πέρασε με 154 ψήφους, ενώ κατά ψήφισαν συνολικά 115.

2 σχόλια

  1. axaxaxaxax etre3an na tous vgaloun ta danika!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση