GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτηγό με ναρκωτικά εντοπίστηκε στο λιμάνι της Πάτρας

Στο λιμάνι της Πάτρας συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από λιμενικούς 48χρονος οδηγός φορτηγού - ψυγείου, διότι σε έλεγχο που διενεργή...

Στο λιμάνι της Πάτρας συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από λιμενικούς 48χρονος οδηγός φορτηγού - ψυγείου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ναρκωτικές ουσίες. Είχε προηγηθεί έρευνα στο όχημα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ο οποίος εντόπισε τα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο εσωτερικό μέρος της οροφής και ειδικότερα στο κενό που δημιουργούνταν μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών τοιχωμάτων, συνολικά 265 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 319 κιλών και 525,5 γραμμαρίων.

Οι λιμενικοί κατάσχεσαν τα ναρκωτικά και το φορτηγό καθώς επίσης την πλαστή άδεια κυκλοφορίας του επικαθήμενου και δυο κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο οδηγός.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Λ.Σ. κ. Δημήτριος Μπαντιάς, σε δήλωση εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας «για τη σπουδαία αυτή επιτυχία. Το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή δηλώνει για μία ακόμη φορά «παρών» στη δίωξη των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα του εμπορίου των ναρκωτικών ουσιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση