GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου

Στον μητροπολιτικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτ...


Στον μητροπολιτικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, παρουσία του μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, του τοποτηρητή της Μητροπόλεως, μητροπολίτη Μαντινείας Αλεξάνδρου, πλειάδας ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος και των τοπικών πολιτικών, στρατιωτικών και δικαστικών αρχών του νομού.
Τον νέο μητροπολίτη Αργολίδας, που συνόδευε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος και στην συνέχεια εν πομπή κατευθύνθηκαν στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην είσοδο του οποίου περίμενε το νέο μητροπολίτη, ο τοποτηρητής του «Αργολικού θρόνου», μητροπολίτης Μαντινείας κ. Αλέξανδρος.
Το μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο καλωσόρισε στην πόλη και την μητροπολιτική του περιφέρεια, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ενώ κατά την ενθρονιστήριο ομιλία του ο σεβασμιώτατος εξήρε το έργο του προκατόχου του και δήλωσε ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Καινούργια πουτάνα στο θρόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκατα στους πολιτικους25 Νοε 2013, 8:00:00 π.μ.

    ΑΥΤΗ ειναι στ' αληθεια ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ!

    Βασιλευει για ΠΑΝΤΑ
    κανει ο,τι γουσταρει
    και καλοπερναει
    παιδια- σκυλια- οικογενεια δεν εχει
    ενα ρεμαλι και μισο ολοι τους
    στο σβερκο του ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΕΝΟΥ
    χωρις να τους ρωτησουν αν τους θελουν
    Να μας ζησει ο νεος βασιληας!


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση