GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο λαθροθήρας!

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 32χρονος λαθροθήρας, ο οποίος στο πλαίσιο καταδίωξης, πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών. Τόσο ο ίδ...

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 32χρονος λαθροθήρας, ο οποίος στο πλαίσιο καταδίωξης, πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών. Τόσο ο ίδιος όσο και ο 62χρονος συγχωριανός του, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κυνηγούν... παράνομα λαγούς στην περιοχή του Φουρνοφάραγγου, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Ο 62χρονος κρατείται και θα απολογηθεί αύριο για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ ο 32χρονος θα απολογηθεί την Παρασκευή. Στην περίπτωση του το κατηγορητήριο είναι βαρύ επειδή ακριβώς έστρεψε την καραμπίνα εναντίον των αστυνομικών και πυροβόλησε στο μπροστινό μέρος του τζιπ στο οποίο επέβαιναν. Επιπλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες όπως αυτή της αντίστασης από πρόσωπο που οπλοφορεί και της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι πυροβόλησε στο χώμα.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση