GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Ζέτα»

Στην πρεμιέρα του Ζέτας Μακρυπούλια στο «Παλλάς» βρέθηκε η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη. Η κ. Γκαγκάκη μίλη...

Στην πρεμιέρα του Ζέτας Μακρυπούλια στο «Παλλάς» βρέθηκε η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη.
Η κ. Γκαγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τις σχέσεις του καναλιού με την Ζέτα Μακρυπούλια.
«Ειπώθηκε ποτέ ότι πέραν της συνεργασίας υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Η Ζέτα είναι καλή φίλη και καλή συνεργάτης επί χρόνια πολλά! Ξεκινάει μια νέα σελίδα για τη ζωή της και την καριέρα της και προφανώς θα είμαστε εκεί» ξεκαθάρισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.
Όσον αφορά την πολυσυζητημένη σύγκριση της Δούκισσας Νομικού με την προκάτοχό της στο Dancing with the Stars, η «σιδηρά κυρία» του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι « Είναι λιγάκι αστείο και είναι πολύ άδικο για τη Δούκισσα αυτή τη στιγμή να κάνουμε αυτή τη σύγκριση. Δηλαδή να συγκρίνουμε το χρώμα των μαλλιών, αν είναι όμορφη, το κορμί… Είναι κρίμα».
Τέλος, στην ερώτηση αν η απουσία της Ζέτας Μακρυπούλια έχει δημιουργήσει ένα κενό στον ΑΝΤ1, εκείνη απάντησε: «Δεν θα σας απαντήσω εγώ σε αυτό. Σε ό, τι αφορά το Dancing With The Stars θα σας απαντήσουν οι μετρήσεις. Νομίζω ότι το show πήρε άλλη πορεία και μορφή. Μην το προσωποποιείτε. Όταν φεύγει ένας άνθρωπος που είναι πολύ κοντά σου και είναι συνεργάτης σου για χρόνια είναι κάτι που σε λυπεί και σε θλίβει. Σε ό,τι αφορά το Dancing With The Stars νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο».
Στη παράσταση βρέθηκε και ο Γιάννης Λάτσιος.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση