GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύσημα Παναγιωτόπουλου στον Μ.Κορρέ

Τα συγχαρητήρια του για την κορυφαία επιστημονική διάκριση, το Διεθνές Βραβείο Feltrinelli που απονεμήθηκε στον καθηγητή, Μανόλη Κορ...


Τα συγχαρητήρια του για την κορυφαία επιστημονική διάκριση, το Διεθνές Βραβείο Feltrinelli που απονεμήθηκε στον καθηγητή, Μανόλη Κορρέ, εξέφρασε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Ο καθηγητής Μανόλης Κορρές δεν είναι μόνο μια εξέχουσα φυσιογνωμία της επιστημονικής κοινότητας που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει πολλά συνδυάζοντας το έργο της μελέτης και αναστήλωσης των αρχαίων και νεοτέρων μνημείων μας με δημιουργική αρχαιολογική και αρχιτεκτονική έρευνα» ανέφερε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Είναι και ένας άνθρωπος με βαθιά αφοσίωση σε ένα έργο που αντλεί από το Ελληνικό παρελθόν με προοπτική το Ελληνικό μέλλον. Αφοσίωση η οποία λειτουργεί ως παράδειγμα για κάθε μέλος της οικογένειας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, λειτουργεί ως παράδειγμα για όλους μας. Τον συγχαίρω για την κορυφαία διάκριση που τού επιφυλάχθηκε» κατέληξε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.
euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση