GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν παίξαμε καλά»

Τι και αν κέρδισε με 4-2; Η εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζέν για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λι...


Τι και αν κέρδισε με 4-2; Η εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζέν για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ δεν άρεσε στον τεχνικό των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Η Πλζέν κατάφερε δύο φορές να ισοφαρίσει την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο στο τέλος «λύγισε», με τους «πολίτες» να παίρνουν τη νίκη με 4-2.
Η συνολική εμφάνιση της ομάδας δεν άρεσε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως η πρωτιά στον όμιλο είναι πολύ δύσκολη.
«Πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά. Από όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Λιγκ Καπ, σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, ο Τζο Χαρτ είχε την περισσότερη δουλειά στο ματς. Είχαν πολλές ευκαιρίες, έπαιξαν καλά, αλλά τελικά νικήσαμε», δήλωσε αρχικά ο Χιλιανός και συμπλήρωσε:
«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να βρεθούμε πρώτοι στον όμιλο, θα προσπαθήσουμε, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να νικήσουμε με 3-0 στο Μόναχο και μετά παίζουμε κόντρα στην Άρσεναλ».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση