GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

Ο Μάνος Ιωάννου καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Ναταλία γερμανού. Ο νεαρός ηθ...

Ο Μάνος Ιωάννου καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Ναταλία γερμανού. Ο νεαρός ηθοποιός ανέφερε ότι η πρώτη γνωριμία τους έγινε: σε ένα κλαμπ. «Πήγα στο τραπέζι της και μιλήσαμε. Συναντηθήκαμε 2-3 φορές σε μαγαζιά και μετά κανονίσαμε να βγούμε έξω», ανέφερε.

Η ερώτηση που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Που την πήγες για φαγητό;», έδωσε σίγουρα μια διαφορετική απάντηση από αυτή που περίμενε: «Δεν την πήγα για φαγητό, μια βόλτα πήγαμε. Ήταν αργά. Κάναμε βόλτα παραλία. Ήμουν πολύ ειλικρινής από την αρχή, δεν της παρουσίασα ότι είμαι»!

Τέλος ο Μάνος Ιωάννου εξομολογήθηκε πως η σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού: είναι από τις πιο υγιείς σχέσεις που έχει κάνει.


apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση